Verschilmakers Zelfscan

verschilmakers kenmerken

Deze unieke scan voor Verschilmakers helpt je om jouw verschilmakersprofiel in kaart te brengen. Welke kwaliteiten zet je al in en waar heb je een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. 

Lencioni Samenwerken Scan

Vertrouwen als fundament voor samenwerken

Lencioni schetst bracht door zijn onderzoek vijf frustraties binnen teams in beeld.
Wij bouwden deze frustraties om naar voorwaarden voor high performance teams.
Doe hier een gratis snelle scan en check in drie minuten wat jij vindt van de wijze waarop er op dit moment in jouw team wordt samengewerkt.

Doe de test: Heb jij een Groeimindset?

Zelfscan groeimindset ontwikkelen PA Talentontwikkeling

Scan Beschik jij over een Groeimindset? De vijf minuten test over jouw Groeimindset Een groei mindset geeft een goede basis om continu te blijven leren en ontwikkelen. Dat is de reden dat veel bedrijven, sportteams en onderwijsinstellingen uit de hele wereld aandacht schenken aan dit belangrijke concept. Maar hoe zit het met jouw groeimindset? Vul […]

Doe in 10 minuten de Zelfscan Eigenaarschap

Scan Zelfscan Eigenaarschap Deze zelfscan is eigenlijk een persoonlijk werkbelevingsonderzoek. Je krijgt hiermee inzicht in hoeverre jij werk doet dat bij jou past als persoon. Daarbij zie je bovendien of je in een omgeving (organisatie) werkt die daar al dan niet positief aan bijdraagt. Je krijgt hiermee automatisch inzicht in de zeven randvoorwaarden voor eigenaarschap. […]

Leidinggevende Kwaliteiten Test

Deze leidinggevende kwaliteiten test geeft je inzicht in welke mate je voldoet aan de HONEST principes uit de bestseller Van Vakmanschap naar Leiderschap.

;