Blog

  • Thema('s)

  • Categorie:

fuck blue monday

F*ck Blue Monday!

Blue Monday is gewoon een bedachte term die onderbouwd is door een pseudo wetenschappelijke bullshit formule. Maandag 18 januari, de mooiste dag van het jaar. Lege akkers, er kan straks weer van alles groeien. Wat ga je planten in het voorjaar? Ga naar buiten; het is niet heel warm het is niet heel koud. Het is gewoon zoals het is. Niets moet, alles kan nog…

verschilmakers

Cultuurverandering? Zoek de Verschilmakers in jouw organisatie!

Verschilmakers heb je nodig in iedere organisatie. Maar hoe vind je die? Het zijn mensen die eigenaarschap tonen en die bepaalde eigenschappen in huis hebben die belangrijk zijn om in beweging te blijven. In dit artikel leer je de Verschilmakers herkennen en bovendien geven we tips hoe je meer mensen in jouw organisatie een verschil kunt laten maken.

reboarding

Stay Onboard Teamsessies tijdens Corona

In deze periode waarin we elkaar veel minder vaak zien is het van groot belang om als teamleden onderling verbinding te houden. In dit artikel gaan we in op de manier waarop je dat kunt doen. Hoe zorg je er voor dat je als teamleider of als teamlid focus blijft houden op het gezamenlijke belang, het teamgevoel en de gedeelde missie.
Waarom is dit zo belangrijk en hoe geef je dit verder vorm. Het helpt je om de juiste keuzes te maken en juist nu te investeren in de kracht van samenwerken.

We willen het teamgevoel behouden

Wil je nu en vooral ook in de toekomst meer eigenaarschap binnen jouw team of organisatie? Geloof ons, er is geen beter moment om in beweging te komen dan NU!

corona burn-out

Voorkom een burn-out; de balans tussen werk en privé tijdens Corona

De samenleving krijgt een harde reset. Dat heeft nadelen, maar geeft ook ruimte om in de toekomst anders tegen zaken aan te kijken. Er blijkt veel mogelijk als je het samen maar wilt en los leert te komen van vastgeroeste patronen en gewoontes. Hieronder een willekeurige greep uit alle positieve ontwikkelingen die we zien.

Inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor onze Booster Leiderschap & Teamontwikkeling