Blog

  • Thema('s)

  • Categorie:

teambuilding corona

Juist wél investeren in Teambuilding!

Teamdagen zijn juist heel erg belangrijk, vooral in deze tijd waarin we al zoveel missen. Wij hebben een programma bedacht waarmee je in een mum van tijd een top teamdag op afstand organiseert!

reboarding

Hybride samenwerken na corona

Hybride samenwerken is belangrijk in deze (post) corona periode. Offline en online zullen naast elkaar bestaan. Hoe zorg je voor een optimale manier van samenwerken, welke afspraken maak je met elkaar, wat is hybride samenwerken. Wij ondersteunen teams bij deze nieuwe manier van werken.

Teamgevoel

Verbinding creëren voor een sterk Team

We houden het schip veelal nog wel drijvend, maar raken de verbinding wat kwijt binnen het team. En daardoor wordt het straks extra moeilijk om te zorgen dat iedereen weer met hart en ziel gericht is op het gezamenlijke belang.

positieve kanten corona

Proactief reageren op crises

De samenleving krijgt een harde reset. Dat heeft nadelen, maar geeft ook ruimte om in de toekomst anders tegen zaken aan te kijken. Er blijkt veel mogelijk als je het samen maar wilt en los leert te komen van vastgeroeste patronen en gewoontes. Hieronder een willekeurige greep uit alle positieve ontwikkelingen die we zien.

5 redenen voor inchecken bij een effectief overleg

Om er voor te zorgen dat iedereen helemaal ‘hier’ kan zijn; om los te komen van alles wat de focus op het overleg kan vertroebelen, is het zogenaamde “inchecken” een fantastisch en eenvoudig ritueel voor een teamoverleg.

Eigenaarschap tonen; aangeboren of aangeleerd?

Eigenaarschap tonen. Is dit iets wat is aangeboren of is het aangeleerd. In ieder mens is eigenaarschap aanwezig, de vraag is vooral wat we doen om eigenaarschap te kunnen laten tonen. In dit artikel schetst Pieter van der Haak een formule waarmee je kunt inschatten of iemand eigenaarschap gaat tonen of niet.

;