Succesvol zijn blijkt vooral beïnvloed te worden door onze ‘mindset’. Uit onderzoek blijkt dat het hebben van een groeimindset veel belangrijker is dan je aangeboren talenten. In dit boek krijg je de handvatten aangereikt om je eigen groeimindset verder te ontwikkelen. Praktisch, vlot en toegankelijk geschreven en gebaseerd op de nieuwste psychologische inzichten. Een ‘must-read’ voor iedereen die geïnteresseerd is in leren en ontwikkelen. Voor jezelf, maar misschien ook voor de mensen om je heen, voor als je bijvoorbeeld coach, trainer of ‘gewoon’ opvoeder bent.

Boek Groeimindset

Praktische theorie

Direct aan de slag met groeimindset

Direct toepasbaar

Ontwikkel jouw eigen groeimindset

Must read

Voor iedereen die wil groeien

Vele extra's

Snel aan de slag met de vele extra's

Iedereen wil graag succesvol zijn in de dingen die hij of zij onderneemt. Het goede nieuws is dat ons succes niet wordt bepaald door onze aangeboren talenten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vooral onze ‘mindset’ of denkwijze bepalend is voor het al dan niet hebben van succes. Professor Carol Dweck deed op dit terrein baanbrekend onderzoek en introduceerde de begrippen ‘Fixed Mindset’ en ‘Growth Mindset’.

In dit boek krijg je de handvatten aangereikt om je eigen groeimindset verder te ontwikkelen. Hiervoor is gebruik gemaakt van inzichten uit de persoonlijkheids-, sport- en neuropsychologie. Niet om het ingewikkeld te maken, maar juist om er op een hele praktische manier mee aan de slag te gaan. Want, niets is zo praktisch als een goede theorie. Dit boek over groeimindset is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in leren en ontwikkelen. Voor jezelf, maar misschien ook voor de mensen om je heen, als je bijvoorbeeld coach, trainer of ‘gewoon’ opvoeder bent. Groeimindset past bij (bijna) iedereen!

Pieter van der Haak

Over de auteur

Pieter van der Haak (1967) is sociaal psycholoog, ondernemer, auteur, voormalig trainer/coach en is partner bij P&A.  Daarnaast is hij eigenaar van  Jump Serious Games.

Pieter weet mensen in beweging te brengen door zijn rake en vlotte schrijfstijl. Ook geeft hij regelmatig lezingen en inspiratiesessies waarin hij snel tot de kern komt en waarin het accent ligt op leren door te doen.

Pieter begeleidde de afgelopen 20 jaar honderden cursisten uit verschillende lagen in organisaties. 

Hij spreekt, schrijft en publiceert regelmatig artikelen, blogs en boeken over thema’s als eigenaarschap en (persoonlijk) leiderschap. In 2020 verscheen dit compacte en inmiddels veelgelezen boek over groeimindset.

Een groeimindset geeft een solide basis voor continu blijven leren en ontwikkelen. Dat is de reden dat veel bedrijven, sportteams en onderwijsinstellingen uit de hele wereld aandacht schenken aan dit belangrijke concept. Maar hoe zit het met jouw groeimindset? Vul gratis de scan in!

Andere suggesties

;