Bouwstenen voor Teamontwikkeling

Tijd nemen om met je team een verschil te maken

Bouwen aan sterke teams kan je doen door praatsessies, maar wij geloven vooral in de kracht van gezamenlijke ervaringen. Hoe breng je het beste in elkaar naar boven zodat het teamresultaat echt meer wordt dan de som der delen. Hiervoor gebruiken wij in onze programma’s voor teambuilding verschillende bouwstenen. Bouwstenen die stuk voor stuk impact hebben en die men niet snel zal vergeten. Geen oppervlakkig teamuitje dus, maar iets dat echt impact heeft. Want als je er toch bent, waarom dan niet samen echt iets meemaken waardoor er een doorbraak van oude patronen plaats kan vinden. Of waardoor eindelijk dat goede gesprek op gang kan komen? 

De bouwstenen kunnen ook los worden geboekt bij ons, maar worden ook dan altijd begeleid door tenmsinte één van onze ervaren teamcoaches. De teamcoach stemt van te voren de doelstellingen zorgvuldig af. Hij bewaakt de kwaliteit van de gekozen activiteit en draagt zorg voor de benodigde Impact op het dagelijks werk (de transfer naar de praktijk).

Als jet het voelt, dan onthoud je het

Iets ervaren, iets voelen beklijft vaak veel beter dan de zoveelste powerpointpresentatie

Doelgerichte teamactiviteit

De teamuitjes zijn meer dan leuk, ze zijn gericht op iets wat we willen ontwikkelen in het team

Begeleiding door teamcoaches

Onze professionals bewaken de kwaliteit en zorgen voor de benodigde impact.

Offerte aanvragen

Interesse in een van onze bouwstenen? Of meer weten? Vul het onderstaande formulier in en we reageren zo snel mogelijk. We zijn ook bereikbaar op 038-2022110

Zij gingen je voor:

;