Over Don kanters

Trainer van P&A

Don Kanters
Don is iemand waar je je als cursist of coachee direct bij op je gemak voelt. Hij weet als geen ander de deelnemers en hun persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen. Don is misschien wel de meest “aardige” trainer /coach binnen ons team. Daarbij stimuleert hij vanuit een gezonde nieuwsgierigheid jou om jezelf uit te dagen. Vanuit een ontspannen levenshouding waakt hij voor een veilige leeromgeving en zorgt hij gelijktijdig voor voldoende diepgang. Maar pas op, want hoe aardig Don ook is, hij is altijd scherp in zijn observaties en analyses. Tips van Don zijn raak en praktisch toepasbaar. Binnen P&A richt Don zich naast teamcoaching op communicatietrainingen en trainingen gericht op beïnvloeding, zelfmanagement, communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Achtergrond

Ooit begon Don als glazenwasser, behoefte aan en vertrouwen in zijn persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden maakten dat hij definitief het roer omgooide; hij stopte met werken in loondienst en begon op de Hogeschool Enschede aan een HBO opleiding gericht op International Business Language. Zijn opleiding combineerde hij met zijn bestaan als zelfstandige. Na het behalen van zijn Bachelor ontwikkelde hij zich in diverse commerciële, leidinggevende en HR-functies.

Vanuit die ervaring is hij in 2009 actief als zelfstandig trainer, en (team)coach. In 2016 volgde hij overigens ook een Post-HBO “Train-de-trainers” opleiding bij De School voor training van Karin de Galan.

Don Kanters

Drijfveren

Don denkt in kansen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Hij weet veel over stress en burnout en coacht daar ook professionals op. Zijn overtuiging is: Je kunt vaak meer dan je zelf in de gaten hebt! Don zorgt goed voor zijn eigen evenwicht tussen werk en privé (practice what you preach). Zijn werk voedt zijn vrijwilligersactiviteiten, zijn activiteiten voeden zijn werk.

 

Maak kennis

Dit zijn de mensen van P&A

Logo-PA-nieuw (1)
Vind je ons aanbod of een van onze artikellen leuk? Laat het weten!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!
Copyright © 2024 Studio Progressus, All rights reserved. Powered by Studio Progressus.