Eigenaarschap en werkgeluk

Inspiratie over Werkgeluk en Eigenaarschap

Pieter van der Haak, auteur van het boek “Wie zorgt dat het goed komt” (over het vergroten van eigenaarschap in team en organisaties) werkt momenteel aan zijn nieuwe boek Eigenaarschap en Werkgeluk.

Pieter onderzocht wat er voor zorgt dat mensen wel of geen eigenaarschap tonen en hoe je dat kunt aanwakkeren. Ook ontdekte hij dat mensen die eigenaarschap tonen doorgaans veel gelukkiger zijn. 

Tijdens deze inspiratiesessie gaat hij met het publiek in gesprek over wat ons gelukkig maakt. Hij wisselt inzichten uit de sociale psychologie af met persoonlijke verhalen en verbindt dit vervolgens aan de ervaringen uit de zaal. 

Wat maakt ons gelukkig en waar kan je het stuur zelf in handen nemen om te zorgen dat jouw werk nog leuker wordt waardoor je zingend naar het werk gaat en fluitend weer naar huis.

Mogelijkheden

Keynote, inspiratiesessie of activerende workshop

  • Een korte keynote van 30 tot 45 minuten
  • Een interactieve lezing van 45 tot 75 minuten
  • Een keynote plus een workshop van 2 tot 3 uur

 

Aantal deelnemers

van 5 tot 500 deelnemers

Locatie

In overleg met de opdrachtgever

Prijs

Op aanvraag

Boek en theorie

De bestseller Wie zorgt dat het goed komt – over het vergroten van eigenaarschap in teams en organisaties – verscheen in 2018.

Inmiddels is de tiende herdruk verschenen, is het nog altijd een van de bestsellers bij managementboek en biedt het boek op een hele toegankelijke manier handvatten om het eigenaarschap in teams of organisaties te vergroten.

afbeelding van het beste boek over eigenaarschap

Pieter werkt momenteel (2024) aan een nieuwe publicatie over Eigenaarschap en Werkgeluk. Dit boek komt eind 2024 uit.

Auteur

De spreker is Pieter van der Haak, partner bij P&A Talentontwikkeling en auteur van het boek Wie zorgt dat het goed komt?, uitgegeven door Business Contact. Pieter is Sociaal Psycholoog. Hij schreef meerdere boeken, waaronder: Van Vakmanschap naar LeiderschapFaciliterend LeidinggevenLeidinggeven in de nieuwe werkelijkheid,  Groeimindset, is dat wel iets voor mij en Een Goed Gesprek!

Informatie aanvragen

Na jouw aanvraag…

..nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. Heb je direct al vragen en wens je snel iemand te spreken? Bel ons dan op nummer 0570-244124. Tot snel! 

Logo-PA-nieuw (1)
Wil je ons volgen op social media? Maak dan gebruik van onderstaande button!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!