NIEUW!

Eigenaarschap spel voor teams en leidinggevenden

Het Eigenaarschap spel kun je zowel los huren als met begeleiding!

Reviews:

Het Eigenaarschap spel

Hoe komt het dat de ene medewerker meer eigenaarschap laat zien dan de andere? Of hoe kan het dat iemand privé meer eigenaarschap vertoont dan op het werk? Hoe kun je als leidinggevende eigenaarschap eigenlijk stimuleren bij je medewerkers? Kun je eigenaarschap überhaupt stimuleren? Ja dat kan zeker!

In het boek Wie zorgt dat het goed komt zijn zeven randvoorwaarden voor eigenaarschap uitgewerkt. Deze randvoorwaarden zullen tijdens dit interactieve Eigenaarschap spel “Race in de Baai van Bigas” aan bod komen.

Fictieve situatie “Race in de Baai van Bigas”

Rederij Equipo is een rederij met 1 schip in de baai van Bigas, de Via Maris. Deze baai met meerdere zeehavens bevindt zich in het land Costa Ramos. Rederij Equipo heeft het zwaar, er is een hevige concurrentiestrijd gaande tussen Equipo en twee andere rederijen.

Equipo wil graag de snelste en slimste rederij zijn uit de Baai van Bigas en dat lukt ook indien alle bemanningsleden (als team) Eigenaarschap tonen en de randvoorwaarden hiervoor optimaal zijn.

De deelnemers aan deze game stellen een team samen dat gaat varen in de Baai van Bigas, met als doel zoveel mogelijk vracht ophalen onderweg met een zo hoog mogelijke eindopbrengst.

Het spel is ontwikkeld door Jump Serious Games in nauw overleg met P&A. Begeleiders van P&A zijn door Jump opgeleid om dit spel effectief in te zetten.

Meer informatie over Jump Serious Games en over dit spel vind je hier. 

Doel Eigenaarschap spel

Dit spel is bedoeld om teamleden op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te laten gaan over het thema Eigenaarschap.

Door het spel te spelen en dit goed te begeleiden ervaren de spelers de effecten van zaken als vertrouwen, transparantie, overzicht en regelruimte. Deze game is gebaseerd op het boek ‘Wie zorgt dat het goed komt?’ geschreven door Pieter van der Haak.

Voor wie

Voor teams, maar P&A leidt in samenspraak met Jump Serious Games ook leidinggevenden op of interne teamcoaches om dit spel zelf te kunnen begeleiden. 

Ben je zelf trainer / coach?

En wil je deze game graag inzetten om op een speelse, laagdrempelige manier het gesprek over eigenaarschap op gang brengen tijdens een training? Meld je dan aan bij Jump voor de eerstvolgende train de trainer bijeenkomst

Aantal deelnemers

Het spel levert het meeste op als je het speelt met 5 tot 7 deelnemers.

Begeleiding

De game wordt begeleid door een spelleider. De spelleider zal samen met de deelnemers tussen de rondes door én na afloop de leermomenten bespreken, zodat deelnemers voor zichzelf nagaan hoe het is gesteld met Eigenaarschap bij henzelf, in het team en in de organisatie. 

Ook is het mogelijk om alleen de Game te huren. Dit kan rechtstreeks via Jump Serious Games.

Investering

De prijzen zijn exclusief 21% btw en reis/verblijf begeleider.

Dagprogramma Eigenaarschap: prijs op aanvraag
We maken het programma op maat, inclusief voorbereiding, spel huur en begeleiding.

Dagdeel programma (4 uur) spel, begeleiding en aanvulling: € 2.450,-
Inclusief voorbereiding, spel huur, begeleiding + aanvullend programma eigenaarschap op maat.

Dagdeelprogramma (3 uur) spel en begeleiding: 2.150,-
Inclusief voorbereiding, spel huur en begeleiding

Spel huren of zelf aanschaffen: informeer hierover bij Jump Serious Games 

* Dit is alleen mogelijk wanneer de begeleider van de game een Train-de-Trainersessie heeft gevolgd. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover

Meer informatie?

Meer weten over het Eigenaarschap spel? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zij gingen je voor:

;