NIEUW!

Eigenaarschap spel voor teams en leidinggevenden

Het Eigenaarschap spel kun je zowel los huren als met begeleiding!

  • Spelenderwijs aan de slag met Eigenaarschap
  • Ervaar het effect van vertrouwen, transparantie en regelruimte
  • Gebaseerd op de bestseller "Wie zorgt dat het goed komt?"
  • Over het spel
  • Doel en doelgroep
  • Begeleiding
  • Prijzen

Het Eigenaarschap spel

Hoe komt het dat de ene medewerker meer eigenaarschap laat zien dan de andere? Of hoe kan het dat iemand privé meer eigenaarschap vertoont dan op het werk? Hoe kun je als leidinggevende eigenaarschap eigenlijk stimuleren bij je medewerkers? Kun je eigenaarschap überhaupt stimuleren? Ja dat kan zeker!

In het boek Wie zorgt dat het goed komt zijn zeven randvoorwaarden voor eigenaarschap uitgewerkt. Deze randvoorwaarden zullen tijdens dit interactieve Eigenaarschap spel “Race in de Baai van Bigas” aan bod komen.

Fictieve situatie “Race in de Baai van Bigas”

Rederij Equipo is een rederij met 1 schip in de baai van Bigas, de Via Maris. Deze baai met meerdere zeehavens bevindt zich in het land Costa Ramos. Rederij Equipo heeft het zwaar, er is een hevige concurrentiestrijd gaande tussen Equipo en twee andere rederijen.

Equipo wil graag de snelste en slimste rederij zijn uit de Baai van Bigas en dat lukt ook indien alle bemanningsleden (als team) Eigenaarschap tonen en de randvoorwaarden hiervoor optimaal zijn.

De deelnemers aan deze game stellen een team samen dat gaat varen in de Baai van Bigas, met als doel zoveel mogelijk vracht ophalen onderweg met een zo hoog mogelijke eindopbrengst.

Doel Eigenaarschap spel

Dit spel is bedoeld om teams of leidinggevenden spelenderwijs in gesprek te laten komen over het thema Eigenaarschap en te laten ervaren wat het effect is van zaken als vertrouwen, transparantie, overzicht en regelruimte. Deze game is gebaseerd op het boek ‘Wie zorgt dat het goed komt?’ geschreven door Pieter van der Haak.

Voor wie

Leidinggevenden en MT. Daarnaast ook teams en medewerkers van verschillende afdelingen die met het thema Eigenaarschap aan de slag willen.  

Ben je trainer / coach?

En wil je deze game graag inzetten om op een speelse, laagdrempelige manier het gesprek over eigenaarschap op gang brengen tijdens een training? Neem dan deel aan de eerstvolgende train de trainer bijeenkomst

Aantal deelnemers

Aan te raden is 6 personen (8 is het maximale).

Begeleiding

De game wordt begeleid door een spelleider. De spelleider zal samen met de deelnemers tussen de rondes door én na afloop de leermomenten bespreken, zodat deelnemers voor zichzelf nagaan hoe het is gesteld met Eigenaarschap bij henzelf, in het team en in de organisatie. 

Ook is het mogelijk om alleen de Game te huren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Prijzen

De prijzen zijn exclusief 21% btw en reis/verblijf begeleider.

Dagprogramma Eigenaarschap: prijs op aanvraag
We maken het programma op maat, inclusief voorbereiding, spel huur en begeleiding.

Dagdeel programma (4 uur) spel, begeleiding en aanvulling: € 2.450,-
Inclusief voorbereiding, spel huur, begeleiding + aanvullend programma eigenaarschap op maat.

Dagdeelprogramma (3 uur) spel en begeleiding: 2.150,-
Inclusief voorbereiding, spel huur en begeleiding

Spel huren: € 425,- per dag, excl. verzending* 

* Dit is alleen mogelijk wanneer de begeleider van de game een Train-de-Trainersessie heeft gevolgd. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover

Reviews:

Het boek Wie zorgt dat het goed komt?

Eigenaarschap vergroten in elk team

Pieter van der Haak weet als geen ander op basis van praktijkervaring tot de kern van de huidige leiderschapsimpasse door te dringen. En die impasse is: je wilt medewerkers meer eigenaarschap en verantwoording laten voelen, maar jij moet het als manager voor elkaar zien te krijgen. Hoe red je dat? 

Met dit boek krijg je de handvatten en inzichten aangereikt om eigenaarschap in jouw organisatie of team daadwerkelijk te zien ontstaan.

  • Voormalig nr. 1 op Managementboek.nl
  • 140 dagen in de top 100
  • 5 sterren beoordeling op Managementboek.nl

Meer weten over Eigenaarschap spel?

Ik geef je graag meer informatie!

Meer informatie?

Meer weten over het Eigenaarschap spel? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zij gingen je voor: