P&A Eigenaarschap

Voor als je meer Eigenaarschap wilt in jouw organisatie

“Eigenaarschap is jezelf ergens over ontfermen en daarbij de volle verantwoordelijkheid nemen”

 

Trainers en Opleiders sinds 1995

Wie wij zijn

Echte trainers met gevoel voor eigenaarschap

Jij wilt graag meer eigenaarschap zien in jouw team of organisatie. Daar wil je in investeren. En onze trainers weten hoe je dat voor elkaar krijgt. Eigenaarschap is een prachtig thema dat doorwerkt bij het individu, de leiding en in de gehele organisatie. Onze trainers maken de verbinding en faciliteren het ontwikkelproces. 

Medewerkers die eigenaarschap tonen maken het verschil in jouw team of organisatie. Niet alleen voor het collectief, maar ook voor zichzelf. Eigenaarschap en Werkgeluk gaan namelijk hand in hand.

Teamleden werken beter samen, verdelen het werk slimmer en durven elkaar aan te spreken om het beste resultaat te kunnen bereiken.

Leidinggeven aan eigenaarschap betekent anders leiding geven. Sturen vanuit vertrouwen, het team laten floreren, dienstbaar, maar wel duidelijk.

arrow_1.png
P&A Zelfscans
Doe de zelfscan eigenaarschap
Ons aanbod

Jullie hebben de mensen en de wensen, wij zorgen dat het ze lukt.

Trainingen

Leren door te doen. Geen theoretische beschouwingen, maar concrete handvatten om direct met eigenaarschap aan de slag te gaan. Ervaringen opdoen, daarvan leren en weer door.

Events

Om eigenaarschap in de gehele organisatie onder de aandacht te brengen verzorgen we grotere Events waarin zowel management als medewerkers een boost krijgen

Serious Games

Vanuit een spel in gesprek gaan over Eigenaarschap, door middel van een businesssimulatie leren wat de effecten zijn op eigenaarschap of aan den lijve ervaren wat een micromanager voor effect heeft op eigenaarschap in een team. Leren door te spelen heet dat. En daar hebben we veel mogelijkheden voor.

Inspiratiesessies

Onder anderen door de auteur van de bestseller over Eigenaarschap, Pieter van der Haak. Lezingen over eigenaarschap gericht op het management of juist op de professionals op de werkvloer. Inspirerend en activerend op maat voor jouw organisatie.

Trainers en Coaches met een brede maatschappelijke ervaring
Gezamelijk onder P&A
Waarom je voor ons kiest

Alles begint met een eerste stap

Wij dagen deelnemers uit om in beweging te komen door uit de comfort zone te stappen, want groei ontstaat vooral daarbuiten. Dit doen wij op een veilige, positieve, maar ook prikkelende manier.
arrow_2.png
Niet praten, maar echt iets doen

P&A staat voor beweging. Eigenaarschap draagt bij aan sterke teams en wendbare organisaties. Om de boel op gang te krijgen is een praatsessie meestal niet voldoende.

Authentieke trainers/adviseurs

Wij zijn geen ‘glad’ bureau met mooie verhalen en strakke pakken. Wij zijn vooral ons zelf. Onze trainers en teamcoaches zijn stuk voor stuk mensen met een flink stuk levenservaring.

Maatwerk gebaseerd op positieve psychologie

Wij faciliteren, confronteren soms, maar zullen vooral aandacht schenken aan het empoweren van datgene wat er in potentie al aanwezig is.

Maak kennis met onze speelse en ervaringsgerichte werkwijze
Een training heeft meer impact als je gebruik maakt van speltechnieken of serious gaming. Daarom werken we nauw samen met Jump Serious Games. Veel trainers in Nederland hebben wel ergens een doosje coachkaarten van Jump in hun toolkit of een van hun compacte games en spelsimulaties. Krachtige materialen voor trainingen met meer impact.
Blog

P&A inspireert

Al meer dan 25 jaar informeren wij HR professionals, trainers en coaches in Nederland over hun vakgebied. Eigenaarschap in combinatie met beter Samenwerken en Persoonlijk leiderschap. Lees erover in onze blogs of ontdek onze boeken in de shop.

Geschreven artikelen
0 +
Lezers geinformeerd
0 +

Even meedenken?

Niet zeker of een training of andere dienst goed aansluit bij jouw vraag? Vraag het ons en samen bespreken wij de mogelijkheden.
Logo-PA-nieuw (1)
Wil je ons volgen op social media? Maak dan gebruik van onderstaande button!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!

Onze officemanager, Eva, is op vakantie. Hierdoor is er momenteel niet iedere dag iemand op kantoor aanwezig. We proberen jouw bestelling binnen maximaal 3 werkdagen af te handelen.