Events

Waarom dekt iedereen zich altijd in. Waarom wijst iedereen direct naar anderen als er iets mis gaat. Waarom leren we niet van onze fouten. 

Hoe veilig is het in jouw team/organisatie om fouten te maken? Hoe reageren de collega’s. Wordt het geen tijd om af te rekenen met de afrekencultuur?

Hierover gaat deze compacte masterclass. Hoe bouw je een leerklimaat waarin mensen wél stappen durven te zetten, wel initiatief tonen en hun hoofd boven het maaiveld uit durven te steken.

Waarom nemen de mensen in mijn team/organisatie zo weinig verantwoordelijkheid? Waarom zie je bij veel mensen een gebrek aan eigenaarschap? Hoe krijg je mensen meer voor de kar in plaats van er achter? Tijdens de compacte Masterclass ‘Eigenaarschap en Sterke Teams’ laten we je letterlijk ervaren wat eigenaarschap is en hoe je dit aanwakkert in teams.

De masterclass wordt verzorgd door Pieter van der Haak, auteur van de bestseller Wie zorgt dat het goed komt? (over het vergroten van eigenaarschap in teams en organisaties) en Bas Poppe, partner bij P&A Talentontwikkeling.

;