Events

Een aantal keer per jaar organiseren wij diverse events zoals gratis trainingen en proeverijen. Op deze pagina vind je een overzicht van de Events die gepland staan.

  • Putten
  • 15:00 - 19:00 uur
  • Meerdere trainingen per jaar

Je wilt graag dat je medewerkers meer Eigenaarschap tonen en je bent op zoek naar praktische handvaten om dit direct toe te passen in de praktijk. Tijdens deze gratis training laten we je ervaren wat Eigenaarschap precies is en hoe je dit aanwakkert. Met het volgen van deze training zet je de eerste stap naar het empoweren van medewerkers!

  • Putten
  • Binnenkort bekend

In het boek “Wie zorgt dat het goed komt” zijn de randvoorwaarden uitgewerkt die ertoe bijdragen om eigenaarschap te vergroten in teams. Door als teamcoach de Eigenaarschaps-game te gebruiken kan je op een speelse, laagdrempelige manier het gesprek over eigenaarschap op gang brengen. Dit spel is te huur, maar om het goed in te kunnen zetten organiseren we regelmatig train-de-trainer bijeenkomsten.

Een besluit nemen in een situatie van crisis, betekent dat je om moet kunnen gaan met onzekerheid, schaarste van informatie en met het feit dat je het nooit 100% goed kunt doen. Wat je ook beslist, aan ieder besluit kleven zowel positieve als negatieve consequenties. Iedereen die beter wil worden in het omgaan met dilemma’s tijdens een crisissituatie kan dit leren door deel te nemen aan de Crisis Dilemma Game.

Deze proefsessie organiseren wij vanuit onze Spin-off Jump Serious Games