Veelgestelde vragen Webshop

Hieronder vindt u enkele antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen.

Betaalwijzen

Op welke manier kan ik betalen?
U kunt betalen per iDeal of via bankoverschrijving. Wenst u op een andere manier te betalen, dan kunt u het boek ook bestellen op Managementboek.nl.

Grote bestellingen

Ik wil graag meerdere boeken tegelijk bestellen, kan dat?
Het komt vaker voor dat bedrijven meerdere boeken tegelijk bij ons inkopen. Dit is uiteraard geen probleem. Indien u meer dan 5 boeken wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen via info@talentontwikkeling.com voor meer informatie.

Is het mogelijk om korting te krijgen bij bestellen van meerdere boeken
Wanneer u bijvoorbeeld voor uw organisatie meerdere boeken wilt inkopen, bespreken we graag de verschillende kortingsmogelijkheden.

Bezorging

Is het mogelijk de bestelling op te halen?
Indien gewenst kunt u de boeken ophalen bij ons kantoor aan de Oldenzaalsestraat 1200 in Enschede. Stuur hiervoor een e-mail naar info@talentontwikkeling.com om een ophaalafspraak te maken.

Past het pakket in mijn brievenbus?
Wanneer u 1 of 2 boeken bestelt past dit door uw brievenbus.

Hoe snel kan ik het boek in huis hebben?
We streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk na de betaling te versturen. Bestelt u op dinsdag, woensdag of donderdag, dan ontvangt u de bestelling met 1 á 2 dagen. Op andere dagen kan het 2 tot 3 werkdagen duren.

Wie bezorgt de bestelling?
Alle boeken worden verstuurd via PostNL.

Bezorgen jullie ook in het buitenland?
Wij bezorgen alleen in Nederland. Het is wel mogelijk om vanuit België via www.managementboek.nl onze boeken te bestellen. Voor grote bestellingen naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen. 

Retourneren

Kan ik mijn aankoop retourneren?
U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen uw aankoop te retourneren. Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing.

Uitzondering van ons retourbeleid zijn de eBooks. Zodra u uw download opent gaat u akkoord met de levering van de download. U kunt het eBook dan niet meer retourneren.

Wat is het retouradres?
Voor uw retourverzending gebruikt u het volgende adres:

P&A Talentontwikkeling
Oldenzaalsestraat 1200
7524 RJ Enschede

Stuur hierbij ook een kopie van de factuur mee.

Wij stellen het op prijs als u de reden van uw retourzending mee stuurt, maar dit is niet verplicht. U hoeft het pakketje niet te frankeren.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen gaan wij over tot de verwerking. De retourafhandeling doen wij binnen 15 dagen nadat wij uw retourzending hebben ontvangen.

Privacy

Wat doen jullie met mijn gegevens?
Wij hebben uw gegevens nodig voor de verzending en facturering. Wij vragen om uw telefoonnummer zodat wij u kunnen bellen als de bestelling niet helemaal goed is door gekomen of als de bestelling vanuit onze kant vertraging op loopt.

Hoelang bewaren jullie mijn gegevens?
Wij bewaren uw gegevens 12 maanden. Wilt u dat we uw gegevens niet bewaren, stuur dan een e-mail naar info@talentontwikkeling.com

Vragen?

U kunt ons op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur bereiken op 053-4311060. Of neem contact met ons op via ons contactformulier.