Over Inge de Jager – Kroes

Teamcoach en Trainer

Inge de Jager – Kroes
Tijdens de eerste klussen die Inge deed vanuit P&A herkende ze zich direct in de gedeelde passie voor het leren en ontwikkelen van professionals in uitdagende settingen. Zo heeft zij een voorliefde voor de moeilijke (taboe) thema’s en impactvolle gebeurtenissen zoals crisissituaties. Als het er echt op aan komt, zeg maar. Samenwerken, vooral als het spannend is, gaat om het creëren van ruimte en het vergroten van mogelijkheden. Mensen in een team werken pas echt samen als ze in contact zijn met zichzelf en met de anderen binnen het team. Verbinding en Vertrouwen zijn dan ook belangrijke onderliggende thema’s. Als dit goed zit dan zijn er geen grenzen aan het continue leren, ontwikkelen en verbeteren.  Inge heeft een positieve levenshouding, luistert sterk en werkt graag interactief samen met haar klant. Ze zet hierbij bovendien graag actieve werkvormen of speltechnieken en games in. Hierdoor zijn de sessies die zij verzorgt niet alleen waardevol maar ook gewoon leuk en inspirerend.

Achtergrond

Van huis uit is Inge Sociaal Verpleegkundige Jeugdgezondheidszorg. De afgelopen 20 jaar heeft Inge in verschillende functies gewerkt binnen de Publieke Gezondheidszorg waarna zij besloot om als zelfstandig professional verder te gaan. In haar rol als opleider, trainer en coach zet zij zich o.a. in voor Positieve Gezondheid, Suïcidepreventie, Persoonlijk Leiderschap en Weerbaarheid. Vanuit P&A werkt ze graag aan het verbeteren van onderlinge verbindingen, het verbeteren van samenwerkingsprocessen en het ontwikkelen van eigen regie.

Drijfveren

Beweging bewerkstelligen, vanuit oprechte interesse komen tot bewustwording. Dan ontstaat er perspectief op nieuwe kansen en mogelijkheden om te ontdekken en verder te verkennen.

Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen.

Maak kennis

Dit zijn de mensen van P&A

Logo-PA-nieuw (1)
Vind je ons aanbod of een van onze artikellen leuk? Laat het weten!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!
Copyright © 2024 Studio Progressus, All rights reserved. Powered by Studio Progressus.