Beter samenwerken dankzij Feedforward

In het kort:

Feedforward is beter dan feedback

Waarom werken traditionele feedback-kunstjes vaak niet en wat is het alternatief? Hoe kunnen we er voor zorgen dat we veel meer van elkaar leren en hoe bouwen we aan een positief leerklimaat? Ga aan de slag met Feedforward!

Beter samenwerken

Misschien heb je ooit geleerd hoe je feedback moet geven. Bij P&A zien we feedback wel als een belangrijk element om te kunnen groeien maar we zien ook dat de meeste feedback-technieken nooit worden toegepast in de praktijk.

Feedback als kunstje is vaak kritiek in een cadeauverpakking. Dat werkt niet. Wat wél werkt laten we je zien en ervaren tijdens een korte en krachtige inspiratiesessie. We introduceren feedforward als alternatief. Feedforward is gebaseerd op een andere benaderingen die bijdraagt aan een positief leerklimaat.

Je leert hoe je deze techniek in kunt zetten in jouw team of in jullie organisatie. De technieken zijn gebaseerd op het werk van Marshall Goldsmith en de inzichten uit de positieve psychologie. We leren je hoe je door middel van verrassend krachtige technieken en een andere manier van kijken enorme verbeterslagen kunt maken binnen jullie team of organisatie.

Sterke Teams, Wendbare organisaties. Feedforward en de aanwezigheid van een positief leerklimaat zijn hiervoor  belangrijke bouwstenen.

Een Online Webinar ter inspiratie? Dat kunnen wij ook, want ook online zijn er mogelijkheden om zoveel mogelijk interactie met elkaar te hebben. Zo’n online sessie doen we samen met een moderator waardoor tijdens het spreken ruimte is om direct vragen te stellen. En ook wij stellen vragen waarin je dan in break-out rooms met elkaar over in gesprek kunt gaan. Hierdoor zijn ook onze online bijeenkomsten zoveel mogelijk interactief en is er ruimte om met elkaar het goede gesprek aan te gaan over het thema.

Meer weten?

Deze inspiratiesessie afstemmen op jullie doelen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie?

Meer weten over deze inspiratiesessie of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zij gingen je voor:

;