Mentale veerkracht: de formule

In het kort:

 • Algemeen
 • Boek & Spreker
 • Investering

Meer plezier, meer energie en betere prestaties binnen je team of organisatie! In een interactieve presentatie brainstormt Sierd Nutma, één van onze trainers en auteur van het boek ‘Mentale Veerkacht voor Professionals’ samen met u over het thema Mentale Veerkracht.

In deze presentatie ontvouwt hij een unieke formule die op persoonlijk en professioneel vlak de Mentale Veerkracht versterkt.

Sierd Nutma is spreker, trainer en auteur op het gebied van mentale veerkracht. Hij traint teams, leiders, ondernemers en topsporters om zich succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. Als openhartige spreker creëert hij impact en laat hij het publiek nadenken over hun eigen verhaal en hoe zij hun effectiviteit kunnen vergroten. In 2016 publiceerde hij zijn boek Mentale Veerkracht voor Professionals.

Over het boek

Dit boek gaat over het creëren van meer plezier, meer energie en betere prestaties. Train je Mentale Veerkracht en wordt beter, sterker en gelukkiger dan ooit.

Burn-out, PTSS, weerbaarheid, persoonlijke effectiviteit, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit; er zijn veel benamingen voor iets wat moeilijk tastbaar te duiden is. Auteur en spreker Sierd Nutma spreekt in dit verband over Mentale Veerkracht: het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. Maar wat maakt iemand veerkrachtig? Bezit je veerkracht van nature of is het ontwikkelbaar?

Sierd Nutma is ervan overtuigd dat iedereen die kracht in zich heeft. In dit persoonlijke boek presenteert hij de formule die de veerkracht van mens en organisatie versterkt. Hij schetst een gedetailleerd profiel van veerkrachtige personen en vertelt openhartig over perioden in zijn leven waarop zijn eigen mentale veerkracht werd getest. Een prikkelend en inspirerend boek dat je aanspoort om na te denken over jouw eigen verhaal en je uitdaagt om stappen te zetten!

Het is mogelijk om zowel voor kleine als grote groepen een inspiratiesessie te boeken. De genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Prijsindicaties inspiratiesessie

 • Inspireren (30 tot 45 minuten) €1.950,-

  Keynote van 30 tot 45 minuten om deelnemers te inspireren rondom het betreffende thema.

 • Inspireren en activeren (1 tot 1 ½ uur) €2.250,-

  Keynote plus interactieve sessie om deelnemers te inspireren en zelf ook actief met het centrale onderwerp aan de slag gaan en hier met elkaar en met de spreker over in gesprek gaan.

 • Inspireren, activeren plus workshop (2 tot 3 uur) €2.450,-

  Keynote plus interactieve workshop. Om deelnemers te inspireren, zelf actief aan met het centrale thema aan de slag gaan middels een of meer actieve werkvormen plus een interactieve sessie met de spreker als afronding. € 2.450,- (tot maximaal 15 deelnemers, bij meer deelnemers zullen we waarschijnlijk met extra begeleiders komen om er voor te zorgen dat de werkvormen voldoende impact hebben; deze sessies worden altijd op maat gemaakt, vraag hiervoor gerust een offerte aan)

Meer weten?

Deze inspiratiesessie afstemmen op jullie doelen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deze vind je misschien ook interessant:

Offerte aanvragen

Meer weten over deze inspiratiesessie of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Zij gingen je voor: