Ontwikkel je groeimindset!

In het kort:

  • Algemeen
  • Ook Onlilne mogelijk!
  • Boek

Wat veroorzaakt het verschil tussen een middelmatige medewerker en een succesvolle professional? Het grote geheim zit ‘m in de wijze waarop iemand in staat is om zichzelf te blijven ontwikkelen, met andere woorden: of hij of zij een Groeimindset heeft! 

Laat je inspireren tijdens een interactieve bijeenkomst waarin je direct ervaart of jij een groeimindset hebt, en hoe je die verder kunt inschakelen.

Gebaseerd op het werk van Carol Dweck en het recente boek “Groeimindset, misschien is dat wel iets voor mij” van Pieter van der Haak leren we je het verschil tussen een groeimindset en een fixed mindset. Bovendien ontdek je wat de oorzaak is dat we onszelf soms blokkeren als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en groei. En met deze bewustwording wordt het makkelijk om nieuwe stappen te zetten!

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het team waar je deel van uitmaakt. Want wat is er nodig om een zogenaamde collectieve groeimindset te ontwikkelen? Misschien wel de belangrijkste kwaliteit om je juist in deze roerige tijden te samen te blijven aanpassen.

 

Een Online Webinar ter inspiratie? Dat kunnen wij ook, want ook online zijn er mogelijkheden om zoveel mogelijk interactie met elkaar te hebben. Zo’n online sessie doen we samen met een moderator waardoor tijdens het spreken ruimte is om direct vragen te stellen. En ook wij stellen vragen waarin je dan in break-out rooms met elkaar over in gesprek kunt gaan. Hierdoor zijn ook onze online bijeenkomsten zoveel mogelijk interactief en is er ruimte om met elkaar het goede gesprek aan te gaan over het thema.

Groeimindset boek

Meer weten?

Deze inspiratiesessie afstemmen op jullie doelen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deze vind je misschien ook interessant:

Meer informatie?

Meer weten over deze inspiratiesessie of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zij gingen je voor: