Leidinggeven in de nieuwe werkelijkheid

In het kort:

  • Algemeen
  • Boek & Spreker
  • Ook Online mogelijk!

Nieuwe tijden vragen om nieuwe leiders. Zeker tijdens de Coronacrisis blijkt traditioneel leidinggeven niet meer te werken door voortdurend over de schouders van je medewerkers mee te kijken. Micromanagement is voorgoed passé. Maar hoe dan wel? Hoe stem je jouw leiderschapsrol af op datgene wat nodig is om de mensen in jouw team optimaal te laten functioneren en eigenaarschap te laten ontstaan. En is het dan nog leuk? Of wordt het juist leuker? Hoe dan?

In deze inspiratiesessie legt Pieter van der Haak, eigenaar van P&A en auteur van onder meer het boek Van Vakmanschap naar Leiderschap en Leidinggeven in de nieuwe werkelijkheid uit, wat Nieuw Leiderschap precies betekent en daagt hij je uit om te onderzoeken in hoeverre dit bij jou past en wat je nodig hebt om hier stappen in te zetten (of hoe je dit misschien al gewoon al doet).

De spreker is Pieter van der Haak, sociaal psycholoog én werktuigbouwkundig ingenieur. Pieter is partner bij P&A Talentontwikkeling en heeft diverse publicaties op zijn naam staan, waaronder het  boek Van Vakmanschap naar Leiderschap, uitgegeven door Business Contact en Leidinggeven in de nieuwe werkelijkheid. Recentelijk publiceerde hij zijn boek over Eigenaarschap: Wie zorgt dat het goed komt? (2018) en Groeimindset, is dat wel iets voor mij. Dat laatste boek gaat over de mogelijkheden die iedereen heeft om zich voortdurend te blijven ontwikkelen en te vernieuwen.

Over het boek Van Vakmanschap naar Leiderschap

Veel professionals die manager zijn geworden, vinden het leiding geven maar een hoop gedoe. De vraag is dan ook: hoe kun je de passie voor je vak combineren met je rol als (team)leider?

Pieter van der Haak, zelf begonnen als werktuigbouwkundige. Zelf ondernemer en leidinggevende weet als geen ander hoe lastig het is om los te laten, om de balans te zoeken tussen inhoudelijke uitdagingen en procedureel geneuzel. Hij laat je in dit boek zien wat de toegevoegde waarde van goed leiderschap is en hoe je het zo kunt doen dat het voor jouzelf leuk en zinvol blijft. Met een heldere HONEST methodiek van zes stappen stelt hij jou en je medewerkers in staat te doen waar het om gaat: het vak zo goed mogelijk uitoefenen zonder gedoe!

Een Online Webinar ter inspiratie? Dat kunnen wij ook, want ook online zijn er mogelijkheden om zoveel mogelijk interactie met elkaar te hebben. Zo’n online sessie doen we samen met een moderator waardoor tijdens het spreken ruimte is om direct vragen te stellen. En ook wij stellen vragen waarin je dan in break-out rooms met elkaar over in gesprek kunt gaan. Hierdoor zijn ook onze online bijeenkomsten zoveel mogelijk interactief en is er ruimte om met elkaar het goede gesprek aan te gaan over het thema.

Meer weten?

Deze inspiratiesessie afstemmen op jullie doelen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deze vind je misschien ook interessant:

Offerte aanvragen

Meer weten over deze inspiratiesessie of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zij gingen je voor: