Van (Micro)management naar HONEST Leidinggeven

In het kort:

 • Algemeen
 • Boek & Spreker
 • Investering

Nieuwe tijden vragen om nieuwe leiders. Vakmensen rennen de tent uit als je niet tijdig je manier van leidinggeven afstemt op wat zij graag willen. Het gaat er (nog steeds) om dat je de mensen in jouw team in de kracht weet te zetten waardoor ze zo optimaal mogelijk bij kunnen dragen aan een gezamenlijk resultaat. Maar hoe doe je dat?

In deze inspiratiesessie legt Pieter van der Haak, eigenaar van P&A en auteur van het boek Van Vakmanschap naar Leiderschap, uit wat Nieuw Leiderschap precies betekent en hoe je dit toepast in de praktijk.

De spreker is Pieter van der Haak, oprichter van P&A Talentontwikkeling en auteur van het boek Van Vakmanschap naar Leiderschap, uitgegeven door Business Contact. Pieter is Sociaal Psycholoog (Universiteit Groningen, 1997). Hij is ook auteur van de boeken: Wie zorgt dat het goed komt? (2018)Faciliterend LeidinggevenDe Faciliterende Ambtenaar en Een Goed Gesprek!

Over het boek

Veel professionals die manager zijn geworden, vinden het leiding geven maar een hoop gedoe. De vraag is dan ook: hoe kun je de passie voor je vak combineren met je rol als (team)leider?

Pieter van der Haak, zelf begonnen als werktuigbouwkundige, kent de `drie soorten shit: de spanning tussen organisatie en mensen, het denken in oplossingen en het gevecht om inhoudelijk en procedureel werk goed in balans te houden. Hij laat je in dit boek zien wat de toegevoegde waarde van goed leiderschap is en hoe je het zo kunt doen dat het voor jouzelf leuk en zinvol blijft. Met een heldere HONEST methodiek van zes stappen stelt hij jou en je medewerkers in staat te doen waar het om gaat: het vak zo goed mogelijk uitoefenen zonder gedoe!

Het is mogelijk om zowel voor kleine als grote groepen een inspiratiesessie te boeken. De genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Prijsindicaties inspiratiesessie

 • Inspireren (30 tot 45 minuten) €1.950,-

  Keynote van 30 tot 45 minuten om deelnemers te inspireren rondom het betreffende thema.

 • Inspireren en activeren (1 tot 1 ½ uur) €2.250,-

  Keynote plus interactieve sessie om deelnemers te inspireren en zelf ook actief met het centrale onderwerp aan de slag gaan en hier met elkaar en met de spreker over in gesprek gaan.

 • Inspireren, activeren plus workshop (2 tot 3 uur) Op aanvraag

  We inspireren de deelnemers tijdens een afwisselend programma met diverse interactieve werkvormen waardoor er uitgebreider op de materie kan worden ingegaan en de deelnemers de vertaalslag naar hun eigen praktijk zullen maken.Deze workshops zijn 100% maatwerk en worden in nauw overleg met de opdrachtgever samengesteld. De prijsstelling hangt af van het aantal deelnemers en de gekozen werkvormen.

Meer weten?

Deze inspiratiesessie afstemmen op jullie doelen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deze vind je misschien ook interessant:

Offerte aanvragen

Meer weten over deze inspiratiesessie of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zij gingen je voor: