Verschilmakers gezocht!

In het kort:

Wie maken het verschil in jouw organisatie? Hoe doen ze dat en hoeveel verschilmakers heb je eigenlijk in huis? Tijdens deze inspiratiesessie leer je wat een echte Verschilmaker is en waartoe hij of zij in staat is. 

Laat je inspireren tijdens een interactieve bijeenkomst waarin je aan de hand van veel herkenbare (alledaagse) voorbeelden leert wat een verschilmaker is. Verschilmakers zijn trotse collega’s die eigenaarschap tonen, verantwoordelijkheid nemen en geen blad voor de mond nemen. Mensen die je écht nodig hebt in deze grillige tijd met talrijke snelle veranderingen.

De deelnemers krijgen tijdens de interactieve sessie diverse uitdagingen en worden meegenomen langs de verschillende kenmerken van verschilmakers. Waar herkennen ze zich in en waar zit ontwikkelruimte. Wie wil zich meer ontpoppen tot een echte verschilmaker? Zowel thuis als privé wellicht?

NB. Deze sessie kunnen wij sinds 2020 ook volledig online verzorgen, want verschilmakers gebruiken gewijzigde omstandigheden niet als een excuus. Ze zoeken altijd naar datgene wat wél kan.

Een Online Webinar ter inspiratie? Dat kunnen wij ook, want ook online zijn er mogelijkheden om zoveel mogelijk interactie met elkaar te hebben. Zo’n online sessie doen we samen met een moderator waardoor tijdens het spreken ruimte is om direct vragen te stellen. En ook wij stellen vragen waarin je dan in break-out rooms met elkaar over in gesprek kunt gaan. Hierdoor zijn ook onze online bijeenkomsten zoveel mogelijk interactief en is er ruimte om met elkaar het goede gesprek aan te gaan over het thema.

Meer weten?

Deze inspiratiesessie afstemmen op jullie doelen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie?

Meer weten over deze inspiratiesessie of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zij gingen je voor:

;