Zelflerende teams

In het kort:

 • Algemeen
 • Investering

Zelfsturende of zelforganiserende teams zien we als een goede oplossing om vakmanschap centraal te stellen en de professional zelf de regie te geven. Minder management, meer zelf aan het roer. We stellen de “Bedoeling” centraal en formuleren de gewenste “Outcome”. Maar hoe krijgen we het vervolgens voor elkaar om samen snelle stappen te zetten en voortdurend te leren van je ervaringen? Hoe maak je van een zelfsturend team een zelf-lerend team?

Tijdens deze inspiratiesessie nemen we je mee langs enkele voorbeelden en krijg je ideeën aangereikt om op dit vlak verder te komen.

Het is mogelijk om zowel voor kleine als grote groepen een inspiratiesessie te boeken. De genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Prijsindicaties inspiratiesessie

 • Inspireren (30 tot 45 minuten) €1.950,-

  Keynote van 30 tot 45 minuten om deelnemers te inspireren rondom het betreffende thema.

 • Inspireren en activeren (1 tot 1 ½ uur) €2.250,-

  Keynote plus interactieve sessie om deelnemers te inspireren en zelf ook actief met het centrale onderwerp aan de slag gaan en hier met elkaar en met de spreker over in gesprek gaan.

 • Inspireren, activeren plus workshop (2 tot 3 uur) €2.450,-

  Keynote plus interactieve workshop. Om deelnemers te inspireren, zelf actief aan met het centrale thema aan de slag gaan middels een of meer actieve werkvormen plus een interactieve sessie met de spreker als afronding.€ 2.450,- (tot maximaal 15 deelnemers, bij meer deelnemers zullen we waarschijnlijk met extra begeleiders komen om er voor te zorgen dat de werkvormen voldoende impact hebben; deze sessies worden altijd op maat gemaakt, vraag hiervoor gerust een offerte aan)

Meer weten?

Deze inspiratiesessie afstemmen op jullie doelen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deze vind je misschien ook interessant:

Meer informatie?

Meer weten over deze inspiratiesessie of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

Zij gingen je voor: