Aan de slag met:

Nieuw Leiderschap

Ieder jaar verschijnen er weer nieuwe boeken over management en leiderschap. Ook Pieter van der Haak, eigenaar van P&A Talentontwikkeling is een veel gelezen auteur op dit vlak. Maar leidinggeven uit een boekje kan je vergelijken met een schriftelijke cursus zwemmen. Wij weten dat er meer nodig is dan af en toe een boek lezen. De huidige tijd vraagt om nieuwe leiders die de professionals ruimte geeft, vanuit vertrouwen durft te handelen en gelijktijdig “streng” mag zijn als het gaat om bijvoorbeeld de doelstellingen of de manier waarop we met elkaar omgaan.

Al meer dan twintig jaar begeleiden wij leidinggevenden en we worden er nog steeds iedere dag een beetje beter in. Door middel van trainingen met impact die bol staan van ervaringsgerichte werkvormen in combinatie met stevige reflectie en een oplossingsgerichte aanpak.

Trainers met levenservaring

Onze trainers hebben stuk voor stuk ervaring als leidinggevende.

Actieve werkvormen

Geen Powerpoint presentaties, wij geloven in leren door te ervaren

Sinds 1995

P&A is sinds 1995 in heel Nederland actief als trainingsbureau.

Artikelen

Eigenaarschap tonen; aangeboren of aangeleerd?

Eigenaarschap tonen. Is dit iets wat is aangeboren of is het aangeleerd. In ieder mens is eigenaarschap aanwezig, de vraag is vooral wat we doen om eigenaarschap te kunnen laten tonen. In dit artikel schetst Pieter van der Haak een formule waarmee je kunt inschatten of iemand eigenaarschap gaat tonen of niet.