online masterclass

online masterclass

20 mei | 27 mei | 3 juni | 17 juni

20 mei | 27 mei | 3 juni | 17 juni

Leidinggeven aan Eigenaarschap

in coronatijd

 • Hoe kun je NU de beste keuzes maken?
 • Hoe kom je ten aanzien van het thema Eigenaarschap sterker uit deze crisis?
 • Concreet met je eigen vragen aan de slag
 • Randvoorwaarden voor Eigenaarschap als theoretisch kader

Ervaren trainers

Martijn Blom en Pieter van der Haak (auteur bestseller over Eigenaarschap) gaan samen met jou aan de slag

Praktisch

We laten je niet 'naar huis' gaan zonder onze praktische tips over Eigenaarschap te hebben gedeeld.

2e persoon 50% korting

Iedereen die zich inschrijft kan een vriend / collega 'meenemen' voor de helft van het geld.

Boek met korting

Als je je inschrijft voor de masterclass koop je de bestseller 'Wie zorgt dat het goed komt' voor maar € 17,50

 • 20 mei 15.00 - 17.00 uur
 • 27 mei 14.00 - 16.00 uur
 • 3 juni 10.00 – 12.00 uur
 • 17 juni 9.30 – 12.00 uur

Wil je nu en vooral ook in de toekomst meer eigenaarschap binnen jouw team of organisatie? Geloof ons, er is geen beter moment om in beweging te komen dan NU!

We zien hoe sommige medewerkers in deze crisistijd duidelijke Eigenaarschap tonen terwijl anderen even helemaal de weg kwijt zijn omdat ze het gevoel hebben dat ze geen of weinig toegevoegde waarde hebben. We zien hoe leidinggevenden op afstand aan moeten sturen en letterlijk niet meer over de schouders mee kunnen kijken. Hoe gaan ze hier mee om, leren ze echt los te laten en wat is hiervan het effect? Wat werkt wel en wat werkt niet?

Wat valt jou op, wat is er anders, wat werkt wel en waar loop jij NU tegenaan als leidinggevende? Of waar lopen de managers uit jouw organisatie in zijn algemeenheid tegenaan op dit moment?

In deze twee uur durende masterclass gaan trainers Martijn Blom en Pieter van der Haak (tevens schrijver van de bestseller over Eigenaarschap ‘Wie zorgt dat het goed komt’) je helpen om heel concreet met je eigen vragen aan de slag te gaan. Ze gebruiken de randvoorwaarden voor eigenaarschap als theoretisch kader en gaan samen met jou onderzoeken hoe je op dit moment de juiste keuzes kunt maken zodat je ten aanzien van het thema Eigenaarschap echt sterker uit deze crisis zult komen.

 • € 49,00
 • Neem een vriend/collega mee met 50% korting
 • Koop de hardcopy met korting (normale prijs € 20,-)

Maak hieronder je keuze:

Wissen

Lijkt je dit interessant voor iemand anders? Deel het hier:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Over de trainers:

Pieter van der Haak

Pieter van der Haak is auteur, sociaal psycholoog, ondernemer en spelontwikkelaar. Hij is één van de partners van P&A Talentontwikkeling en is daarnaast eigenaar van Jump Serious Games. Pieter weet mensen door zijn enthousiasme op een prettige manier uit te dagen om in beweging te komen en te blijven leren en ontwikkelen.
Hij houdt er van om, in deze steeds complexer wordende wereld, de dingen weer wat simpeler te maken. Hierdoor weet hij snel tot de kern te komen.

Hij is inmiddels 25 jaar ondernemer, heeft een brede ervaring als trainer / coach / leidinggevende en spreekt, schrijft en publiceert regelmatig artikelen, blogs en boeken over thema’s als leidinggeven en eigenaarschap. In april 2020 verscheen bovendien zijn nieuwste boek over het ontwikkelen van een groeimindset.

Martijn Blom

Martijn is bedrijfskundige en ziet zichzelf als begeleider van leerprocessen. Zijn passie is continue blijven leren en ontwikkelen. Van daaruit stimuleert hij leiders om hun rol als faciliterend leidinggevende te versterken.

Martijn heeft ruime ervaring als adviseur in zowel het bedrijfsleven als in de non-profit sector. Hij is een scherpe observator met een uitnodigende, betrokken en nieuwsgierige houding. Daarmee kijkt hij steeds iets verder en weet hij mensen te prikkelen en inspireren om een nieuwe perspectief te zien. Hij geniet ervan als mensen nieuwe mogelijkheden zien en zelf het experiment aangaan.

Pieter van der Haak weet als geen ander op basis van praktijkervaring tot de kern van de huidige leiderschapsimpasse door te dringen. En die impasse is: je wilt medewerkers meer eigenaarschap en verantwoording laten voelen, maar jij moet het als manager voor elkaar zien te krijgen. Hoe red je dat? Een van zijn oplossingen is regelruimte: Van der Haaks mooie term voor de essentie van het nieuwe leiderschap. Jouw taak als manager is om mensen te helpen ontdekken wat ze willen bereiken, hun te laten ervaren dat ze het kunnen en ervoor te zorgen dat ze iets wezenlijks bijdragen aan de organisatie. En dat alles in een context waarin vanuit vertrouwen wordt samengewerkt. Met dit boek krijg je de handvatten en inzichten aangereikt om eigenaarschap in jouw organisatie of team daadwerkelijk te zien ontstaan.

Andere suggesties