Over Nienke van der Haak – Kraeima

Trainer van P&A

Nienke van der Haak – Kraeima
Lekker aan de slag, beweging in de tent! Daar maak je Nienke in een training het meest blij mee. Een groep mensen in beweging zetten. Niet perse in de letterlijke, maar dan wel in de figuurlijke zin van het woord. Pro-activiteit is één van haar favoriete thema’s waarvoor Nienke graag vanuit P&A aan de slag gaat.

Vanuit het thema Eigenaarschap beweegt ze de ander graag om zélf weer even na te denken en zich niet te ‘verschuilen’ achter tradities, regels of gewoontes. Mooie kwaliteiten die ze niet alleen inzet als trainer maar inmiddels ook als moderator/dagvoorzitter. Nienke geeft onze cursisten graag een zetje (of een liefdevolle schop) om eigen regie te pakken en verantwoordelijkheid te nemen.

Daarnaast stapt ze graag in de huid van een ander, als trainingsacteur. Vanuit deze rol zoekt ze, heel intuïtief, naar datgene waar groei mogelijk is bij onze cursisten. Nienke is scherp, brengt veel positieve energie mee, schakelt snel en maakt makkelijk contact, ongeacht de status of het niveau van de ander.

Verleden

Nienke studeerde in 2003 af als Bestuurskundige, met specialisatie Veiligheid. Hierna werkte ze kort als beleidsmedewerker en kwam al gauw bij P&A terecht als accountmanager. Ze ontwikkelde zich snel on the job (en met de nodige cursussen) tot een  stevige en betrokken allround trainster.   In 2011 verliet ze de thuisbasis van ons bureau en begon ze haar eigen bedrijf. Ze had zin zich nog een ander vak eigen te maken, en tja, als je iets wílt, moet je iets dóen en zo startte ze nog een carrière als voice-over. Je kan haar vaak vinden in haar Sound-Studio waar ze als voice-over haar werk doet. (www.voiceovernienke.nl) Naast haar voice-over werk verzorgt ze voor ons bureau nog steeds trainingen en zetten we haar graag in als trainingsacteur of als dagvoorzitter.          

Drijfveren

Zelf Nadenken. Niet iets doen omdat ’t heurt, omdat we dat hier altijd al zo doen, of omdat de baas het zegt. Maar blijf ook nadenken en voelen: Wat wil jij? Wat denk jij? Wat werkt voor jou? Dat betekent niet dat je altijd stront eigenwijs hoeft te zijn, maar het mag heus wel eens ?. En zoals al gezegd: als je iets wílt, moet je iets dóen! En last but not least: maak een beetje pret onderweg.

 

Maak kennis

Dit zijn de mensen van P&A

Logo-PA-nieuw (1)
Vind je ons aanbod of een van onze artikellen leuk? Laat het weten!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!
Copyright © 2024 Studio Progressus, All rights reserved. Powered by Studio Progressus.