Gratis proefsessie Crisis Dilemma game

Nieuwe kans om kennis te maken met de CRISIS DILEMMA GAME

Als spinoff van P&A Talentontwikkeling timmert Jump Serious Games flink aan de weg met de ontwikkeling van spelsimulaties en (offline)games. In 2018 bracht Jump de Crisis Dilemma Game uit. Speciaal voor burgemeesters/wethouders en andere eindverantwoordelijke beslissers die aan zet zijn als zich in ons land een Ramp of grootschalig incident voordoet.

Gratis proefsessie

Inmiddels draait de game in meerdere veiligheidsregio’s binnen de oefenprogramma’s en wordt deze zeer goed ontvangen. Jump Serious Games organiseert regelmatig proefsessies waardoor het mogelijk is om zelf te ervaren hoe de game werkt en wat hij oplevert. Via deze link kom je terecht op de site van Jump Serious Games, waar je jezelf kunt aanmelden voor een proefsessie. Wanneer we voldoende belangstelling hebben, zullen we in overleg een datum plannen.

Aanmelden voor de proeverij 

Er kunnen per keer maximaal 6 deelnemers meedoen (niet meer dan 2 deelnemers per organisatie). Een unieke kans om zelf te ervaren of deze game geschikt is om in te zetten in jullie veiligheidsregio.

Voor wie is deze game interessant?

Een besluit nemen in een situatie van crisis, betekent dat je om moet kunnen gaan met onzekerheid, schaarste van informatie en met het feit dat je het nooit 100% goed kunt doen. Wat je ook beslist, aan ieder besluit kleven zowel positieve als negatieve consequenties. Iedereen die beter wil worden in het omgaan met dilemma’s tijdens een crisissituatie kan dit leren door deel te nemen aan de Crisis Dilemma Game. Inmiddels trainen wij burgemeester, wethouders, operationeel leiders en andere functionarissen die het hoofd koel moeten houden als het echt op aan komt.

Deel dit artikel:

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de P&A Booster!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om.