NIEUW! Het Eigenaarschap Spel “Race in de Baai van Bigas”

Naast trainingen, inspiratiesessies, een boek, artikelen, online scans en event rondom het thema Eigenaarschap, hebben we dan nu ook Het Eigenaarschap Spel. Met deze game ervaar je spelenderwijs wat de effecten zijn van bijvoorbeeld vertrouwen, transparantie en regelruimte. Wat doet de mate van Eigenaarschap bij jezelf of in je team? Het spel is uitermate geschikt voor leidinggevenden en teams die op zoek zijn naar een uitdagende manier van trainen en snel tot de kern willen komen.

Kijk hier voor meer informatie

De 7 voorwaarden van Eigenaarschap als basis

De 7 voorwaarden van Eigenaarschap liggen ten grondslag aan het spel. Deze voorwaarden zijn beschreven is het boek “Wie zorgt dat het goed komt?” over het vergroten van Eigenaarschap in teams en organisaties. Auteur en eigenaar van P&A, Pieter van der Haak, ontwikkelde samen met zijn teamleden het spel.

Het spelscenario

Rederij Equipo is een rederij met 1 schip in de baai van Bigas. Deze baai met meerdere zeehavens bevindt zich in het land Costa Ramos. Rederij Equipo heeft het zwaar, er is een hevige concurrentiestrijd gaande tussen Equipo en twee andere rederijen.

Equipo wil graag de snelste en slimste rederij zijn uit de Baai van Bigas en dat lukt ook indien alle bemanningsleden (als team) Eigenaarschap tonen en de randvoorwaarden hiervoor optimaal zijn.

De deelnemers aan deze game stellen een team samen dat gaat varen in de Baai van Bigas, met als doel zoveel mogelijk vracht ophalen onderweg met een zo hoog mogelijke eindopbrengst.

Try-out sessie

In februari plannen we een try-out sessie op ons kantoor in Enschede, waarbij je het Eigenaarschap spel kunt uitproberen. Ben je hierin geïnteresseerd? Laat dan je gegevens achter, dan ontvang je als eerste een uitnodiging. Let op er is beperkt plek!

Serious Games

Het spel is ontwikkeld onder Jump Serious Games, een platform voor de huur en verkoop van Serious Games en spin-off van P&A Talentontwikkeling. Serious Gaming is een nieuwe manier om op een snelle effectieve manier iets nieuws te leren of jezelf op een bepaald vlak verder te ontwikkelen. Op basis van leerthema’s, zoals Eigenaarschap, ontwikkelen we Serious Games die we aanbieden op het platform.

Deel dit artikel:

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de P&A Booster!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om.