Nieuw KOE-boekje: Een Goed Gesprek!

Kun jij je nog herinneren wanneer je voor het laatst een goed gesprek had met een medewerker? Vaak nemen (of hebben) we er de tijd niet meer voor. We regelen het via de mail, een Whatsappje of ‘DM’ via Facebook. Maar om medewerkers verder te helpen, te inspireren of te laten reflecteren is meer nodig. Omdat we voor onze training Talentgesprekken voeren zochten naar een handzaam boekje waarin inzichten en tips aangereikt worden voor het voeren van een gelijkwaardig gesprek, besloten na een zoektocht dit uiteindelijk zelf maar op te pakken. En dat leverde een mooi nieuw Koe-boekje op: Een Goed Gesprek. Een must have voor iedereen die wel eens de rol van coach vervult, zoals hrm medewerkers, interne of externe coaches, managers en leidinggevenden. 

Inzicht in valkuilen en belangrijke gesprektechnieken

Met dit boekje krijg je inzicht in de valkuilen en een overzicht van de belangrijke gesprekstechnieken die je in je toolbox moet hebben om ‘een goed gesprek’ te voeren.

Bestel Boek

Wat is de KOE-serie?

Een Goed Gesprek maakt onderdeel uit van de Koe-serie. De Koe-serie betreft een serie korte kernachtige boeken die door P&A Talentontwikkeling worden uitgegeven. Met daarin zogenaamde Praktische Theorie waarmee je direct de koe bij de horens kunt vatten. Andere delen uit de serie:

Deel dit artikel:

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de P&A Booster!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om.