Nieuw: Online Masterclass Eigenaarschap en Groeimindset

Online Masterclass

Online Masterclass Groeimindset

In deze anderhalf uur durende online masterclass Groeimindset, gegeven via Zoom, zal auteur Pieter van der Haak zijn nieuwste boek ‘Groeimindset, is dat wel iets voor mij?‘ presenteren. Een unieke kans om van de auteur zelf te horen hoe het idee voor het boek is ontstaan en welke overwegingen hij heeft gemaakt bij het schrijven van het boek.

Na de boekpresentatie gaan we op een verrassende wijze samen met jullie aan het werk. Onze trainers Bas Poppe en Claudia de Groot gaan aan de hand van praktische oefeningen en aansprekende voorbeelden onder meer in op de werking van ons brein. Hoe werkt je brein eigenlijk? En hoe zit het met je eigen ‘mindset’? Je ontdekt de ‘kracht’ van een groeimindset en leert hoe jij je eigen groeimindset (verder) kunt ontwikkelen.

We laten je natuurlijk niet zomaar naar ‘huis’ gaan. Verwacht van ons praktische tools om ook na de masterclass zelf aan de slag te gaan met je eigen mindset. Met het boek achter de hand, want die krijg je er (als Ebook) natuurlijk ook bij.

woensdag 13 mei van 10.00 – 11.30 uur*
dinsdag 26 mei van 13.30 – 15.00 uur*
maandag 8 juni 14.00 – 15.30*
woensdag 24 juni 10.00 – 11.30 uur*

  • Als je je inschrijft voor de online masterclass groeimindset heb je de mogelijkheid om het boek te kopen voor maar € 10,-!
  • Wanneer je een tweede persoon inschrijft, krijgt deze 50% korting op de prijs.
  • Een exclusieve mogelijkheid, alleen tijdens deze online masterclass groeimindset presenteert auteur Pieter van der Haak zijn boek ‘Groeimindset, is dat wel iets voor mij?’

* De masterclass gaat door bij een minimum aantal van 15 deelnemers.

Geef je hier op voor de masterclass!

Online Masterclass Leidinggeven aan Eigenaarschap in Coronatijd

In deze twee uur durende masterclass ‘Leidinggeven aan Eigenaarschap in Coronatijd’ gaan trainers Martijn Blom en Pieter van der Haak (tevens schrijver van de bestseller over Eigenaarschap ‘Wie zorgt dat het goed komt’) je helpen om heel concreet met je eigen vragen aan de slag te gaan. Ze gebruiken de randvoorwaarden voor eigenaarschap als theoretisch kader en gaan samen met jou onderzoeken hoe je op dit moment de juiste keuzes kunt maken zodat je ten aanzien van het thema Eigenaarschap echt sterker uit deze crisis zult komen.

woensdag 20 mei 15.00 – 17.00 uur*
woensdag 27 mei 14.00 – 16.00 uur*
woensdag 3 juni 10.00 – 12.00 uur*
woensdag 17 juni 10.00 – 12.00 uur*

– Als je je inschrijft voor de online masterclass ‘Leidinggeven aan Eigenaarschap in Coronatijd’ heb je de mogelijkheid om het boek te kopen voor maar € 17,50!
– Wanneer je een tweede persoon inschrijft, krijgt deze 50% korting op de prijs.

* De masterclass gaat door bij een minimum aantal van 15 deelnemers.

Geef je hier op voor de masterclass!

Deel dit artikel:

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de P&A Booster!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om.