Over P&A Talentontwikkeling

Sinds 1995 bieden wij trainingen en ontwikkeltrajecten voor leidinggevenden, teams en organisaties in Nederland en België. Aanvankelijk onder de naam P&A Coaching en sinds 2010 onder de naam P&A Talentontwikkeling. Trainingen steken wij ervaringsgericht in, wat zeggen wil dat de deelnemers zelf actief aan de slag gaan door middel van actieve werkvormen, serious games en oefeningen vanuit het motto: “Ontwikkel je talent, organiseer je zwaktes.” 

P&A Talentontwikkeling is een netwerkorganisatie bestaande uit een vaste groep zelfstandig trainers en HR-Professionals die vanuit het idee van vrijheid-in-verbondenheid actief samenwerken en worden ondersteund door een goed geoliede backoffice. Door onze flexibiliteit en zorg voor de klant vinden wij voor de meeste klussen precies de juiste persoon voor “the job”.

Auteur en trainer Pieter van der Haak is oprichter en eigenaar van P&A Talentontwikkeling. 

Talentontwikkeling Zwolle

Sinds januari 2020 zijn wij gevestigd in hartje Zwolle. 

Actieve werkvormen

Trainers met levenservaring

Sinds
1995

Actief in heel Nederland

Onze werkwijze

Wij hebben geen sales-afdeling en geen accountmanagers.

Waarom niet? Omdat onze klanten graag direct contact hebben met de professionals. Wel hebben we een goed geoliede backoffice om zowel onze klanten als onze trainers zoveel mogelijk te ont-zorgen.

Hoe wij werken:

Je hebt een vraag of een probleem en hebt het idee dat P&A Talentontwikkeling mogelijkheden heeft om hiermee verder te komen. De vraag komt via een eerste contact of een mailbericht bij ons terecht. Op basis van jouw vraag selecteren wij een van onze mensen, waarvan wij zeker weten dat hij of zij optimaal bij de vraag aansluit. Vervolgens neemt die persoon contact op om de vraag te verhelderen. Of we komen langs.

We investeren graag in de relatie met de klanten omdat wij ons werk vooral goed kunnen doen als we een vertrouwensrelatie hebben met onze relaties en de wederzijdse verwachtingen helder en duidelijk zijn.

Werkwijze bij grote programma’s

Vooral de wat ‘grotere’ programma’s pakken wij vaak in teamverband op. In dat geval geldt dat 1+1 al snel 3 is. En het liefst doen we het zoveel mogelijk in co-creatie met onze klant. Talentontwikkeling of organisatieontwikkeling is niet iets wat je even makkelijk kunt uitbesteden. Vaak zoeken we naar creatieve mogelijkheden om onze programma’s samen te laten vallen met andere activiteiten binnen uw organisatie om het water op deze manier aan de kook te houden.

Actieve werkvormen

Ons werk richt zich meestal op gedragsverandering en wij weten op basis van onze expertise dat gedragsverandering vaak niet ontstaat door het lezen van een boek of het bijwonen van een powerpointpresentatie. Daarom zetten wij eigenlijk altijd actieve en interactieve werkvormen in tijdens onze programma’s.  Als je het niet voelt, dan onthoud je het niet is ons motto.

Herinner je nog de eerste keer dat je...

  • zonder zijwieltjes ging fietsen?
  • in het diepe zwembad sprong?
  • achter het stuur van een auto kroop?
  • op jezelf ging wonen?
  • naar een sollicitatiegesprek ging?
  • toch een lastig gesprek bent aangegaan?

Alles begint met een eerste stap.

Wij dagen deelnemers uit om in beweging te komen door uit de comfort zone te stappen, want groei ontstaat vooral daarbuiten. Dit doen wij op een veilige, positieve, maar ook prikkelende manier.

Het laatste nieuws:

Slim Subsidie

Mooie HRM-plannen dit jaar? Benut de SLIM Subsidie!

MKB ondernemers opgelet! Zou je wel graag je medewerkers ontwikkelmogelijkheden willen geven en beweging in de tent willen, maar heb je het budget er niet voor om echt stappen te maken? Denk aan de SLIM subsidie! De eerste inschrijfperiode is van 2 t/m 31 maart. Wij begeleiden jouw aanvraag met een ervaren subsidieadviseur.

Onze klanten