Scan

Zelfscan Eigenaarschap

Deze zelfscan is eigenlijk een persoonlijk werkbelevingsonderzoek. Je krijgt hiermee inzicht in hoeverre jij werk doet dat bij jou past als persoon. Daarbij zie je bovendien of je in een omgeving (organisatie) werkt die daar al dan niet positief aan bijdraagt. Je krijgt hiermee automatisch inzicht in de zeven randvoorwaarden voor eigenaarschap. De scan is gebaseerd op het gedachtegoed van sociaal psycholoog Pieter van der Haak. Hij schreef onder meer het boek “Wie zorgt dat het goed komt, over eigenaarschap vergroten in ieder team”.

Omdat wij vinden dat werk voldoening en plezier mag brengen waardoor eigenaarschap kan worden vergroot, bieden we jou eenmalig geheel kosteloos de mogelijkheid om de  ‘Zelfscan Eigenaarschap’ te gebruiken. Hiermee krijg je aan de hand van 42 stellingen binnen tien minuten in beeld hoe het zit met eigenaarschap in jouw werk.

Wil je deze scan inzetten voor je hele team, afdeling of organisatie? Wil je weten hoe jullie als team gemiddeld gezien het werk beleven? Kijk dan naar de mogelijkheden om deze scan collectief in te zetten.

ziekteverzuim en eigenaarschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de zelfscan Eigenaarschap!

We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig met je gegevens om. 

;