Over Simone van Geelen

Teamcoach van P&A

Simone van Geelen
Simone van Geelen gelooft in de kracht van teamwork en heeft inmiddels veel teams begeleid op hun weg naar beter samenwerken vanuit fijne, leuke en gelijkwaardige verhoudingen. Ze werkt met hart en hoofd, creëert ruimte voor diepgang én plezier. Bovendien zal Simone er niet voor weglopen om die ene scherpe vraag te stellen waardoor zaken bespreekbaar worden die nodig zijn. Opdrachtgevers waarderen Simone om haar openheid en toegankelijkheid, de veilige sfeer die ze neerzet en haar wendbaarheid om mee te gaan in wat nodig is voor het team.

Achtergrond

Met een achtergrond als cultureel antropoloog en een ruime ervaring binnen diverse lokale overheden als projectmanager, teamleider en beleidsadviseur begrijpt ze goed dat goed samenwerken in teams niet altijd vanzelf gaat. Haar nieuwsgierigheid en gedrevenheid leidden ertoe dat ze in 2018 een teamcoach opleiding volgde en sindsdien ligt haar focus vooral op het helpen bouwen aan sterke teams. Dit doet ze met succes binnen de publieke sector en binnen zorgorganisaties.

Drijfveren

Simone’s missie is om echte verbinding te laten ontstaan tussen mensen, voorbij de rollen en functies. Want vanuit die verbinding, waarbij men aandacht heeft voor elkaars belangen, gevoelens en ideeën en men oprecht luistert, zo gelooft zij, kunnen veel mooie dingen ontstaan.

Zij smult van teamdynamiek en kan zich verwonderen over de prachtige en soms ingewikkelde dynamiek die ontstaat als een groep individuen samenwerkt.

Simone van Geelen is tevreden wanneer de kwartjes vallen en teams hun eigen patronen beginnen te herkennen. Wanneer men zegt “ah, kijk, we doen het weer” om vervolgens zelf de regie te nemen op mogelijke verbeteringen, dan stroomt het weer en zit haar taak erop.

 

Maak kennis

Dit zijn de mensen van P&A

Logo-PA-nieuw (1)
Vind je ons aanbod of een van onze artikellen leuk? Laat het weten!
Nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang regelmatig interessante artikelen en updates!
Copyright © 2024 Studio Progressus, All rights reserved. Powered by Studio Progressus.