Barbara de Kok

Trainer

Barbara is een enthousiaste professional die als freelance trainer/organisatiebegeleider bij ons werkt. Haar ervaring ligt met name op het gebied van zelforganiserende teams, samenwerken en HR. Dat heeft ze al in diverse organisaties gedaan binnen de overheid, het onderwijs en de zorg. Haar kracht is dat ze zowel praktijkervaring heeft als leidinggevende en dat ze met haar vaardigheden als trainer/coach zorgt dat deelnemers antwoord krijgen op de vragen die ze hebben.

Ze creëert een veilige en vertrouwde context voor reflectie, leren en doen. Met humor, verstand van ontwikkelprocessen en een positieve blik stimuleert ze mensen tot breder denken, zo ontstaan nieuwe mogelijkheden en kansen. Na een training zien mensen hun mogelijkheden tot handelen en tot waar hun invloed reikt, waardoor ze met meer vertrouwen en concrete handvatten verder kunnen met hun werk en taken op de werkvloer.

Haar filosofie is de opdrachtgever zoveel mogelijk aan het stuur houden van de eigen route.

Achtergrond

Barbara heeft na haar studie Ergotherapie en Bestuurskunde jarenlang bij gemeenten, rijksoverheid, ZBO’s, zorg en onderwijs gewerkt in diverse rollen (lijnmanager, verandermanager, HR manager, projectleider, organisatieadviseur).

Door haar passie voor beweging en wat er onder de ijsberg gebeurt is ze de weg van persoonlijke ontwikkeling en (organisatie) begeleiding op gegaan.

Drijfveren

Barbara houdt van haar vak en geniet ervan als er een context is waar mensen werkelijk durven te zeggen wat er is. Barbara houdt van teamsporten en haar liefde voor de bergen en gletsjers zet ze graag in bij ervaringsleren.

Andere teamleden:

;