Brigitte Overmaat

Trainer

Brigitte is sinds 2003 verbonden als freelance trainer voor P&A Talentontwikkeling. Ze is een typische allround trainer die voor ons werkzaam is op het gebied van gesprekstechnieken, communicatie en assertiviteit en klantgericht werken. Daarnaast is ze regelmatig aan de slag met (multidisciplinaire) crisisteams om deze te begeleiden naar een effectieve crisisbesluitvorming. Brigitte is een vrolijk en leuk mens die gemakkelijk een veilige sfeer weet te creëren en mensen effectief weet uit te nodigen om te werken aan de eigen talenten. Brigitte brengt daarnaast een mooi stuk levenservaring mee en is daarnaast een zeer reislustig type.

Achtergrond

Brigitte studeerde Organisatiepsychologie en runde vrij kort na haar studie zelfstandig een uitzendbureau. Na een hectische tijd is ze vervolgens de wereld verder gaan verkennen als reisleidster in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Vervolgens koos ze er voor om haar opleiding en ervaring en talenten verder in te zetten in het vak van training en coaching. Ze doet dit sinds 2001 op freelancebasis vanuit haar eigen praktijk.

Drijfveren

Ervaringsgericht leren, met humor, pro-actief, keuzes maken, weten waar je verantwoordelijkheden liggen en deze ook nemen.