Claudia de Groot-Sättler

Partner - trainer - teamcoach

Claudia de Groot is één van de vier partners bij P&A Talentontwikkeling. Binnen onze organisatie brengt zij veel energie en weet ze ons scherp te houden op het belang van een goed klantencontact. Dat weet zij als geen ander aangezien Claudia ooit één van onze opdrachtgevers is geweest en tevens deelneemster aan enkele van onze trainingen. Na eerst toe te treden tot ons netwerk van professionals bleek al snel hoe goed zij bij ons paste waardoor het niet meer dan logisch was dat ze inmiddels één van onze trotse partners is binnen het bedrijf. Haar toegevoegde waarde aan P&A Talentontwikkeling zit hem vooral in haar energie en enthousiasme. Ze maakt makkelijk contact en weet mensen, maar ook zichzelf te raken. Als trainer/coach investeert ze in een goede verbinding om vanuit vertrouwen samen te werken aan ontwikkeling en groei. Het hart van Claudia gaat sneller kloppen bij de ontwikkeling van teams en de professionals binnen het team. Voor onze klanten is Claudia dan ook actief als trainer op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling.

Achtergrond

Na haar opleiding bedrijfscommunicatie begon Claudia haar carrière vestigingsmanager bij Manpower. Na enkele jaren stapte zij over naar de wereld van crisisbeheersing en rampenbestrijding als opleidingsfunctionaris. In 2012 besloot ze om de overstap te maken naar het vak van trainer/coach. Claudia deed de afgelopen jaren veel ervaring op, volgde de nodige opleidingen en liet zich certificeren als teamcoach en DISC-trainer. Net als alle P&A trainers weet ze mensen niet alleen vanuit uit de “theorie” in beweging te krijgen, maar weet ze ook vanuit haar eigen werkervaring dat de praktijk soms weerbarstig kan zijn.

Drijfveren

Mensen in beweging brengen, stap voor stap. Oprechte interesse tonen, goed luisteren, analyseren en ‘rake’ vragen stellen. Hoe mooi is het om bij de ander dan te zien hoe een vlammetje wordt aangewakkerd. Dat geeft Claudia energie. Daarom is zij trainer en coach.

Andere teamleden:

;