Claudia de Groot-Sättler

Trainer

Lang geleden was Claudia opdrachtgever en tevens deelneemster aan enkele van onze trainingen. Het zou te veel eer zijn om te stellen dat zij hierdoor getriggerd werd om zichzelf verder te ontwikkelen richting het van trainer/coach, maar wellicht is toen wel een eerste zaadje geplant. Inmiddels is Claudia ingehaakt in ons netwerk van professionals. Haar toegevoegde waarde aan P&A Talentontwikkeling zit hem vooral in haar energie en enthousiasme. Ze maakt makkelijk contact en weet mensen, maar ook zichzelf te raken. Als trainer/coach investeert ze in een goede verbinding om vanuit vertrouwen samen te werken aan ontwikkeling en groei. Het hart van Claudia gaat sneller kloppen bij de ontwikkeling van teams en de professionals binnen het team. Binnen P&A Talentontwikkeling is Claudia dan ook actief als trainer op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling.

Achtergrond

Na haar opleiding bedrijfscommunicatie begon Claudia haar carrière vestigingsmanager bij Manpower. Na enkele jaren stapte zij over naar de wereld van crisisbeheersing en rampenbestrijding als opleidingsfunctionaris. In 2012 besloot ze om de overstap te maken naar het vak van trainer/coach. Claudia deed de afgelopen jaren veel ervaring op, volgde de nodige opleidingen en liet zich certificeren als teamcoach en DISC-trainer. Net als alle P&A trainers weet ze mensen niet alleen vanuit uit de “theorie” in beweging te krijgen, maar weet ze ook vanuit haar eigen werkervaring dat de praktijk soms weerbarstig kan zijn.

Drijfveren

Mensen in beweging brengen, stap voor stap. Oprechte interesse tonen, goed luisteren, analyseren en ‘rake’ vragen stellen. Hoe mooi is het om bij de ander dan te zien hoe een vlammetje wordt aangewakkerd. Dat geeft Claudia energie. Daarom is zij trainer en coach.