Don Kanters

Trainer

Don Kanters is iemand waar je je als cursist direct bij op je gemak voelt. Hij weet als geen ander de deelnemers en hun persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen. Don is misschien wel de meest “aardige” trainer binnen ons team en weet vanuit een goede verbinding mensen uit te nodigen om op zoek te gaan naar mogelijkheden om iedere dag weer een beetje beter te worden. Onderschat door zijn vriendelijke houding overigens niet de scherpte in zijn tips en analyses. Want die zijn altijd erg raak en toepasbaar. Binnen P&A richt Don zich vooral op communicatietrainingen en trainingen gericht op beïnvloeden zelfmanagement en persoonlijke effectiviteit.

Achtergrond

Ooit begon Don als glazenwasser, maar al snel realiseerde hij dat er meer te doen was voor hem dan alleen het wassen van ramen. Hij ontwikkelde zich verder, aanvankelijk binnen de schoonmaakbranche en later daarbuiten. Uiteindelijk gooide hij definitief het roer om, stopte met werken in loondienst en begon alsnog aan een HBO opleiding gericht op International Business Language. Zijn opleiding combineerde hij met zijn bestaan als zelfstandige. Hij verzorgde diverse opdrachten op het snijvlak van commercie, leidinggeven en HR.

Vanuit die ervaring is hij in 2009 actief als zelfstandig trainer, trainingsacteur en coach. Hiervoor volgde hij overigens ook een Post-HBO “Train-de-trainers” opleiding bij De school voor training van Karin de Galan.

Drijfveren

Don denkt in kansen, zowel op persoonlijk als op commercieel vlak. Zijn overtuiging is: Je kunt vaak meer dan je zelf in de gaten hebt! Daarnaast is Don iemand die zorgt voor een goed evenwicht tussen werk en privé. Hij zorgt altijd voor voldoende tijd om aandacht tijd en energie te kunnen besteden aan activiteiten waar je niet per se voor betaald wordt, maar die je doet om een ander te helpen.

Andere teamleden:

;