Els Lindeboom

Els Lindeboom

Teamcoach

Els is een enthousiaste teamcoach die met veel energie teams weet te bewegen om voortdurend een stapje beter te leren samenwerken. Dat gaat soms (bijna) vanzelf door een goed ontwikkeld trainingsprogramma, maar soms is er iets meer nodig. Els gelooft dat er door ‘wrijving meer glans komt’ en dat geldt soms ook in teams. Zij ondersteunt graag tijdens dit soort processen waarbij het de kunst is om de onderlinge verschillen tussen de teamleden zo goed mogelijk te benutten.

Achtergrond

Haar achtergrond ligt binnen het sociale domein waar Els veel ervaring heeft opgedaan met het werken in en met teams. Ze heeft zich ontwikkeld als teamcoach waarbij ze veelal vanuit een systeemgerichte aanpak heeft leren werken en waarbij ze heeft gezien hoe een team zich zo goed mogelijk kan opstellen in de dynamiek van verschillende (externe)samenwerkingsverbanden.

Ook ontwikkelde zij zich in de afgelopen jaren in het coachen en begeleiden van professionals, het verzorgen van voorlichtingen en het geven van concrete werkbegeleiding of trainingen.

Vanuit deze brede achtergrond heeft ze zich gaandeweg ontwikkeld en verder omgeschoold tot zeer ervaren en  professionele teamcoach.

Drijfveren

Els gaat “aan” wanneer een team echt de ambitie heeft om verder te komen en de teamleden het beste in elkaar naar boven willen brengen.

Hierbij staat voor Els de psychologische veiligheid, zelfreflectie en openheid voorop. Gelijkwaardigheid in de onderlinge relaties is bovendien essentieel. Els geniet voluit als ze als facilitator of teamcoach kan helpen om ieders kracht of talent te ontdekken en samen de puzzel te kunnen leggen een optimale samenwerking.

 

;