gayle

Gayle van Krevelen

Teamcoach | Trainer

Tijdens de trainingen van Gayle staan de deelnemers centraal. Zij zijn er immers om iets te leren. Zij doet dit door te verbinden; met de deelnemers, maar ook door verbinding te creëren tussen de deelnemers. Door te luisteren, door te vragen en te analyseren, is ze in staat om door te prikken naar een diepere laag, met als doel de deelnemers in beweging te krijgen. Op naar die ‘learning zone’! Dit maakt haar een uitstekende trainer en (team)coach. Haar specialiteiten zijn feedback/feedforward geven & ontvangen, beïnvloedend & motiverend communiceren en team- & organisatieontwikkeling.

Achtergrond

Gayle is wat we noemen, een echte Bèta. Qua opleiding dan, want na haar middelbare school ging zij Biomedische Wetenschappen studeren. Daar kwam ze er al snel achter dat het laboratorium niet haar plek was en is na de afstudeerrichting Beleid & Management in de Farmaceutische Industrie terecht gekomen, en wel in het veld van geneesmiddelenonderzoek. Hier kon ze haar biomedische kennis mooi combineren met haar interesse in het samenwerken met mensen. Al snel ontwikkelde zij zich tot trainer, eerst in het overbrengen van kennis, wet- & regelgeving binnen de branche, maar al snel kwam daar ook het trainen in de zgn. ‘soft skills’ bij.

Door werkervaring en opleidingen (o.a. Post-HBO opleiding tot Organisatiecoach én opleiding tot Bokscoach) heeft zij zich ontwikkeld tot een all-round trainer/coach die haar weg weet te vinden in een zeer gevarieerde lijst van organisaties.

Drijfveren

Gayle is graag in beweging. Zowel fysiek als mentaal. Dat is ook terug te zien in haar werk als trainer/coach. Zo kan ze o.a. boksen/vechtkunst gebruiken als leerinterventie. Veiligheid & Verbinding staan daarbij absoluut centraal. Met de blik vooruit, soms gaat dat vanzelf, soms levert dat direct veel plezier op, maar het mag ook af en toe even schuren. Leren en ontwikkelen met als doel te bouwen aan sterke teams en wendbare organisaties waarin samenwerken ook gewoon weer leuk is.

 

 

;