Jos Engelbertink

Trainer

Met Jos werken we vanuit P&A Talentontwikkeling al samen sinds de vorige eeuw! Jos is eigenzinnig, positief kritisch en is een scherp waarnemer die de vinger snel op de zere plek kan leggen als dat nodig is. Jos brengt rust, is toegankelijk, nuchter en prettig in de omgang. Als een zeer ervaren teamcoach/interim manager en trainer zijn wij blij dat hij deel uitmaakt van ons netwerk van professionals. Jos heeft ruime ervaring binnen de Veiligheidsregio’s, lokale overheden en in de zorg.

Jos is verbindend en helder in zijn analyse, besluiten en het bieden van perspectief. Hij heeft menig cultuuromslag bij medewerkers en organisaties gerealiseerd. Jos is in staat om kaders te geven, hij stuurt op hoofdlijnen en probeert verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen. Hij brengt organisaties en medewerkers weer in hun kracht.

Achtergrond

Jos gooide 20 jaar geleden zijn carrière om na eerst werkzaam geweest te zijn binnen de TBS-zorg. Hij heeft onder meer zijn sporen verdiend als zelfstandig interim-manager met een duidelijke focus op de gezondheids- en welzijnszorg.

Drijfveren

Werken vanuit de bedoeling om met veel energie en passie het voorgenomen doel uit te werken, werk met veel enthousiasme, slagvaardigheid en een onafhankelijke geest.

Zijn motto luidt: Blijf vooral jezelf, er zijn al zoveel anderen

Andere teamleden:

;