Marion Wiemer

Marion Wiemer

Vanuit P&A Talentontwikkeling zijn wij in 2018 begonnen met de spinoff Jump Serious Games. En hoe mooi was het dat we op het spoor kwamen van Marion Wiemer. Zowel haar HR en sales achtergrond, de all-round werkervaring, de feeling met internet en social media plus haar sterke verantwoordelijkheidsgevoel maakt het dat zij al snel als een spin in het web plaats heeft genomen in www.jumpseriousgames.nl Marion is iemand die met veel toewijding en een snufje perfectionisme in het leven staat. Niet alleen bij Jump, maar ook thuis als moeder van 3 jongens.

Achtergrond

Marion heeft de studie HBO Personeel & Arbeid gedaan, en had na deze opleiding nog de drive om meer te weten over communicatie, dus volgde hierna ook nog een stuk Master Communicatiewetenschappen. Hier kwam ze tot de conclusie dat praktiserend bezig zijn toch beter bij haar past en ging aan het werk als personeelsfunctionaris bij diverse bedrijven. Na een aantal jaren wilde ze toch ook snuffelen aan het commerciële en ging aan de slag als medewerker marketing en sales. Na ruim 6 jaar was het tijd voor een (positieve) verandering, en die verandering heeft ze gevonden bij Jump Serious Games en P&A Talentontwikkeling. Een plek waar veel van wat ze heeft geleerd op een hele mooie manier samenkomt.

Drijfveren

Als je ergens niet zo blij, ontevreden of zelfs ongelukkig van wordt, doe er iets aan. Aan het verleden kun je niks meer veranderen, maar je bent wél de regisseur van je eigen toekomst. Dus doe waar je goed in bent, maar vooral ook wat je heel erg leuk vindt. En dat doet ze!

Andere teamleden:

;