Marjolein Breuning ten Cate

Teamcoach | L&D adviseur

Marjolein is scherp, ziet verbanden tussen wat er op de werkvloer of binnen het team leeft en de context waarbinnen medewerkers functioneren. Ze vertrouwt sterk op haar intuïtie en weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Los van de inrichting van een organisatie gaat het uiteindelijk om de mensen die het werk moeten doen. Wanneer pakken de teamleden een stuk eigenaarschap en wanneer laten ze dat juist liggen.

In haar werk als trainer/teamcoach durft Marjolein maakt ze snel de verbinding met ander. Ze is gedreven, oplossingsgericht, gestructureerd en nuchter met een goed gevoel voor humor. En dat laatste komt ook zeker van pas tijdens trainingen en workshops, want leren is niet alleen waardevol, maar mag ook gewoon leuk zijn.

Achtergrond

Marjolein heeft na haar managementopleiding aan de hogeschool van Utrecht inmiddels meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in uiteenlopende HR functies bij Heineken, in de Retail, maar ook in de zorg en bij overheidsorganisaties. Sinds enkele jaren werkt ze als zelfstandig professional van waaruit ze zich ook heeft verbonden aan P&A.

Drijfveren

Haar passie voor leren en ontwikkelen maakte dat ze voor veel organisaties L&D programma’s heeft opgezet en begeleid. Maar ze geniet nog het meest als ze ziet hoe binnen een team de teamleden het beste in elkaar naar boven weten te brengen en dus hoe het leren en ontwikkelen in de echte praktijk plaatsvindt. Daar aan bij kunnen dragen is iets waardoor bij Marjolein het vuur gaat branden.

;