Martijn Blom

Partner - Trainer - Organisatieadviseur

Martijn Bom is één van de vier partners bij P&A Talentontwikkeling. Binnen onze organisatie zorgt hij er vooral voor dat we continue blijven leren en ontwikkelen. Onze klanten kennen Martijn vooral vanuit zijn actieve rol binnen programma’s gericht op Leiderschap en Teamontwikkeling. Daarnaast coacht hij crisisteams op het vlak van samenwerken onder tijdsdruk. Martijn is een scherpe observator met een uitnodigende, betrokken en nieuwsgierige houding. Hij brengt rust in de groep en kan mensen makkelijk meenemen op zoek naar de eigen talenten en mogelijke belemmeringen. Hij weet als geen ander hiervoor een veilige sfeer te creëren.

Achtergrond

Martijn ontwikkelde zich in de afgelopen jaren tot iemand die begrijpt dat tussen wens en realiteit vaak praktische bezwaren bestaan die we “organisaties” noemen. Hij heeft zowel een beta als een alpha achtergrond door een combinatie van een studie Technische Bedrijfskunde, ruime ervaring in het HRM veld en diverse opleidingen. Hij werkte bij organisaties als Casema, Sara Lee en Politie in HRD-functies. Als trainer/coach heeft hij veel ervaring opgedaan bij de Politie, Ministeries, Belastingdienst, Provincies. Hij is inzetbaar op onderwerpen als leiderschap, adviesvaardigheden en teamontwikkeling. Martijn heeft in aanvulling op zijn basiskwaliteiten als trainer technieken in huis uit het domein van Systemisch werken (Organiatie-opstellingen), Oplossingsgericht werken, NLP en stemexpressie.

Sinds 2010 is hij als volledig zelfstandig trainer/coach werkzaam, het gaat hem goed en daar is hij trots op.

Drijfveren

Hoe kunnen we de ogenschijnlijke complexe werkelijkheid enigszins behapbaar maken en van daaruit tot de juiste keuzes komen. Daar zit één van de belangrijkste drijfveren van Martijn Blom. Hij gaat graag samen met onze cursisten en klanten dit onderzoek aan. Om verder te komen dan wat we dachten wat mogelijk was.