Nienke van der Haak – Kraeima

Trainer

Pro-activiteit is één van de favoriete thema’s waarvoor Nienke graag vanuit P&A Talentontwikkeling aan de slag is. Of het nu gaat om een directieteam, een groep beleidsmedewerkers of een club brandweermanagers; Nienke geeft onze cursisten graag een zetje (of een liefdevolle schop) om de eigen verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast stapt ze graag in de huid van een ander, als trainingsacteur. Vanuit deze rol zoekt ze, heel intuïtief, naar datgene waar groei mogelijk is bij onze cursisten. Nienke is scherp, brengt veel energie mee, schakelt snel en maakt makkelijk contact, ongeacht de status of het niveau van de ander.

Verleden

Nienke studeerde in 2003 af als Bestuurskundige, met specialisatie Veiligheid, aan de Universiteit Twente. Hierna werkte zij twee jaar als beleids- en projectmedewerker bij Netwerkstad Twente (Enschede/Hengelo/Borne/Almelo). Vanaf 2005 tot 2011 heeft ze bij P&A Talentontwikkeling gewerkt als accountmanager en trainer. Ze volgde zowel intern als extern diverse opleidingen om zich verder te ontwikkelen als trainer/coach. Nienke verzorgde trainingen voor leidinggevenden, crisisteamleden, adviseurs en trainees. Ze ontwikkelde zich als een stevige en betrokken allround trainer. In 2011 verliet ze de thuisbasis van ons bureau en begon ze haar eigen bedrijf. Als zelfstandig onderneemster richt ze zich enerzijds nog steeds op het geven van trainingen, maar daarnaast is ze stemacteur/voice-over. Meer zien en horen? Bezoek haar website voiceovernienke.nl.

Ondernemer, trainer/coach, stemacteur, trainingsacteur en daarnaast is Nienke getrouwd met Pieter en is moeder en stiefmoeder en gaat ze graag op vakantie… Altijd wat te doen en geen dag is hetzelfde.                                                       

Drijfveren

Samenwerken met positieve en proactieve mensen en samen leuke en uitdagende dingen doen waarbij je achteraf denkt: Wow, dat hebben we gaaf gedaan!
Verder vindt ze het super als mensen net iets meer kunnen dan ze denken, en daar daagt ze niet alleen een ander, maar ook graag zichzelf mee uit!

Andere teamleden:

;