Pieter van der Haak

Eigenaar / Coach / Trainer / Auteur

Pieter is de oprichter van P&A Talentontwikkeling. Hij houdt zich bezig met de toekomst van P&A middels het ontwikkelen van nieuwe programma’s en methoden. Daarnaast is hij auteur en schreef hij onder andere: Wie zorgt dat het goed komt? (2018) - over het vergroten van Eigenaarschap in Teams en Organisaties, Van Vakmanschap naar Leiderschap (2014), Faciliterend Leidinggeven, De Faciliterende Ambtenaar en het boek Leidinggeven in De Nieuwe Werkelijkheid. 

Achtergrond

Pieter is Sociaal Psycholoog (Universiteit Groningen, 1997). Maar hij studeerde eerder (1990) af aan de Rijkshogeschool Groningen (HTS) als werktuigbouwkundige en technisch bedrijfskundige. Zijn loopbaan is hij begonnen in een technisch commerciële functie, maar in 1995 begon hij zijn eigen bedrijf op het gebied van Personeel en Arbeid.

De afgelopen jaren volgde hij diverse cursussen waaronder: Provocatief Coachen, Systemisch Coachen, Logosynthese, Dynamische Oordeelvorming, Werken met The Work, Paardencoaching, mindmapping etc. Afgelopen zomer volgde Pieter een opleiding tot Empowerment Coach en Vuurloopinstructeur in Schotland bij Sundoor International (Peggy Dylan).

Drijfveren

Professioneel werken; Niet zeuren, maar doen; Leren van je ervaringen; genieten in het hier-en-nu en Samen op Avontuur.

Publicaties:

×