Aan de slag met:

Teamontwikkeling

Juist in deze tijd is teamwork belangrijker dan ooit. We zijn de industriële revolutie met afgebakende taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden al ver voorbij. Mensen zoeken en vinden elkaar tegenwoordig op hele andere manieren dan vroeger. Generatie Y begint belangrijke posities in te nemen. Traditionele hiërarchische lijnen vervagen, begrippen als co-creatie, waardecreatie, maar ook vakmanschap en vertrouwen zijn aan de orde van de dag in onze huidige betekeniseconomie.

Teamontwikkeling is maatwerk
Wij helpen teams sterker te worden door focus aan te brengen op het gezamenlijke resultaat, te bouwen aan een leercultuur, door te werken aan meer openheid en wederzijds vertrouwen en meer… Teamontwikkeling is maatwerk. Op onze website zie je diverse mogelijkheden, lees je interessante artikelen, maar uiteindelijk staat jouw vraag altijd centraal. Op basis van deze vraag zijn wij in staat om passende interventies en werkvormen te selecteren om te zorgen dat er straks een team staat waarin mensen het beste in elkaar naar boven brengen.

Trainers met levenservaring

Onze trainers hebben stuk voor stuk ervaring als leidinggevende.

Actieve werkvormen

Geen Powerpoint presentaties, wij geloven in leren door te ervaren

Sinds 1995

P&A is sinds 1995 in heel Nederland actief als trainingsbureau.

Artikelen

Eigenaarschap tonen; aangeboren of aangeleerd?

Eigenaarschap tonen. Is dit iets wat is aangeboren of is het aangeleerd. In ieder mens is eigenaarschap aanwezig, de vraag is vooral wat we doen om eigenaarschap te kunnen laten tonen. In dit artikel schetst Pieter van der Haak een formule waarmee je kunt inschatten of iemand eigenaarschap gaat tonen of niet.