Biografische ochtendwandeling

De highlights:

Bij ochtendgloren verzamelen de Teamleden zich om samen een prachtige wandeling te maken door een mooi stuk natuurgebied. Onze teamcoach gaat mee omdat het niet zomaar een wandeling is. Tijdens de wandeling houden we nu en dan een pauze en telkens staat er iemand van de teamleden centraal. Hij of zij deelt op dat moment een aantal belangrijke levensgebeurtenissen. Dankzij de sfeer, de juiste vragen van de teamcoach zullen de teamleden zich openstellen voor elkaars verhalen. Juist door elkaar op deze manier beter te leren kennen wordt het na deze sessie ook veel makkelijker om elkaar te begrijpen.

Alternatief: indien wandelen geen goede optie is en/of de ochtend past niet goed, dan is een vergelijkbaar resultaat mogelijk rondom een kampvuur. Het wordt dan een biografische kampvuursessie.

Aan een vergadertafel komt niet altijd alles aan de orde wat werkelijk belangrijk is en we wel eens een ander gesprek met elkaar willen voeren dan normaal gesproken.

Deelnemers…

  • Hebben elkaar beter leren kennen
  • Hebben ontdekt dat ieders gedrag voor een groot deel wordt bepaald door ervaringen in het verleden
  • Hebben ervaren dat kwestbaarheid heel krachtig kan zijn
  • Hebben een posititieve ervaring gehad m.b.t. openheid, vertrouwen en wederzijds respect
  • Zijn door de uitwisseling sterker met elkaar verbonden
  • Hebben een bijzondere gezamenlijke ervaring meegemaakt

 

Praktische info

Meer informatie?

Meer weten over dit teamuitje of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zij gingen je voor:

;