Limousine Dropping

De highlights:

Het team wordt verrast als de limousine komt voorrijden. Maar eenmaal ingestapt blijkt er niet alleen maar luxe en comfort in het vooruitzicht te zijn. De deelnemers worden onderweg geblinddoekt naar een onbekende locatie gebracht. Eenmaal aangekomen zullen zij zelf de weg terug moeten vinden. Met hierbij de nodige handicaps en uitdagingen waarbij vertrouwen in elkaar een belangrijk thema zal zijn.

Na afloop nemen we de ervaringen van deze uitdaging door met de teamleden om hier lessen van te trekken voor het samenwerken in het dagelijks werk.

Dit teamuitje is voor (management)teams die beide kanten van hun rol willen ervaren: gereden worden in een limousine, maar daarna aan het werk om op basis van vertrouwen de reis naar de toekomst met elkaar te kunnen maken.

De teamleden…

  • hebben geleerd wat het effect van vertrouwen is op de onderlinge samenwerking
  • krijgen een spiegel voorgehouden m.b.t. de wijze waarop ze als team samenwerken
  • hebben geleerd hoe ze moeilijke onderwerpen toch bespreekbaar kunnen maken binnen het team
  • hebben geleerd de eigen grenzen aan te geven en zich uit te spreken
  • hebben geleerd hoe ze effectief kunnen samenwerken om de gezamenlijke doelen te behalen
  • hebben een bijzondere ervaring opgedaan met elkaar wat bijdraagt aan meer verbinding binnen het team en meer wederzijds respect en begrip

Praktische info

Meer informatie?

Meer weten over dit teamuitje of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zij gingen je voor:

;