Online Teambuilding

De highlights:

  • Algemeen
  • Waarom dit teamuitje?
  • Resultaat

Juist in deze tijd is verbinding belangrijker dan ooit. De maatregelen rond het Corona-virus verhinderen ons om fysiek met elkaar in contact te zijn. Veel teams werken momenteel samen door middel van online sessies. De behoefte aan meer dan digitale verbinding blijft echter bestaan. Wij hebben daarom voor teams een kort programma ontwikkeld, waarin zij online aan de slag kunnen gaan met teambuilding.

Voor deze online teambuilding maken wij gebruiken van interactieve werkvormen en zetten we (soms) games in van Jump Serious Games. Hierdoor wordt de sessie, ondanks dat we niet fysiek samenkomen, toch als actief en energiek ervaren. De teamleden leren elkaar beter kennen als persoon, leren elkaars kwaliteiten beter te waarderen én ontdekken mogelijke valkuilen tijdens het (online) samenwerken. Het online proces wordt begeleid door een ervaren teamcoach van P&A Talentontwikkeling, die het proces bewaakt en in overleg met de opdrachtgever passende werkvormen selecteert uit onze online toolbox. Dankzij de professionele begeleiding wordt iedereen in positieve zin uitgedaagd en gestimuleerd tot actieve deelname en zorgvuldige evaluatie en reflectie.

We kunnen de online teambuilding aanbieden voor minimaal 4 tot  maximaal 10 medewerkers. Deze training is geschikt voor alle teams, en niet branchespecifiek.
Vooral nu, nu we met z’n allen online werken, is samenwerken enorm van belang. Zorg voor jezelf en voor elkaar, maar zorg ook dat je als team blijft functioneren!

De training wordt gegeven via Zoom, gefaciliteerd door P&A Talentontwikkeling.

Het programma duurt één dagdeel (maximaal 3 uur).

Praktische info

Meer informatie?

Meer weten over dit teamuitje of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zij gingen je voor: