Paardenmennen

De highlights:

De deelnemers beginnen met het helpen van het inspannen van de paarden. Ze gaan samen met onze begeleiders de prachtige wedstrijdpaarden voor de wagen spannen en leren hoe ze dit moeten doen. Daarna gaan ze samen met een ervaren paardenmenner een tocht maken. Iedereen krijgt de mogelijkheid om de teugels in handen te nemen en te ervaren wat wel en niet effectief is als het zover is. Gaandeweg leer je de kunst van het mennen en al snel wordt duidelijk dat er eigenlijk niet zoveel verschil is met het dagelijks werk.

Vooral voor leidinggevenden/managers is de paardenmen-workshop erg geschikt om daarna in gesprek te gaan over essenties van leiderschap en het verschil tussen traditioneel management en nieuw leiderschap. We zetten deze workshop vaak in tijdens leiderschapstrajecten of bij trainingen/heidagen voor managementteams.

Deelnemers…

  • Hebben inzicht gekregen over de positieve effecten van authentiek gedrag op de relatie met anderen
  • Hebben als team ervaren hoe ze vanuit eenheid en verbondenheid meer impact kunnen hebben voor de omgeving
  • Hebben een leuke, originele ervaring opgedaan met elkaar
  • Hebben de mogelijkheid gehad om vanuit de eigen persoonlijk leervraag te onderzoeken hoe ze effectiever kunnen worden in de communicatie en in het aangeven van grenzen of het uitspreken van verwachtingen en wensen
  • Hebben een leuke, inspirerende bijeenkomst meegemaakt.

 

Praktische info

Meer informatie?

Meer weten over dit teamuitje of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zij gingen je voor:

;