Teamwork in de buitenlucht

De highlights:

Het teamuitje Teamwork in de buitenlucht is een actieve halve of hele dag waarin het team stap voor stap teamuitdagingen aangaat en al doende leert wat de geheimen van goed samenwerken zijn.

Dit doen we met actieve spelopdrachten in de buitenlucht. We kiezen op basis van de teamsamenstelling een serie geschikte en afwisselende en actieve speloefeningen. Bij alle oefeningen gaat het erom hoe je door slim en effectief samen te werken tot een mooi resultaat kunt komen.

Samenwerken in de buitenlucht geeft veel energie. We zitten dagelijks veel te veel bij elkaar in vergaderzaaltjes en kantoorruimtes. Juist door samen naar buiten te gaan leren de teamleden elkaar een keer op een andere manier kennen. Dankzij de deskundige begeleiding maken we natuurlijk tijdens een sessie in de buitenlucht uiteindelijk ook weer een vertaalslag naar het dagelijks werk.

We dagen de teamleden uit op thema’s als creativiteit, vindingrijkheid, ruimtelijk inzicht, intelligentie of op het fysieke vlak. We zorgen ervoor dat de oefeningen het leuk en uitdagend zijn voor alle deelnemers. Tijdens dit teamuitje maken we de vertaalslag naar het dagelijks werk. Hoe werken we daar samen, hoe is daar de sfeer, hoe zijn de rollen verdeeld, hoe communiceren we met elkaar en op welke wijze gaan we om met het maken van fouten, feedback enzovoort.

Praktische info

Meer informatie?

Meer weten over dit teamuitje of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zij gingen je voor:

;