Vuurloop

De highlights:

De vuurloopworkshop is een workshop die gaat over hoe je je eigen dromen waar kunt maken door je angsten te overwinnen of belemmeringen op te ruimen. Maar het is ook een heel bijzondere ervaring om dit als team te doen. De teamleden bouwen samen met de begeleider een mooie grote brandstapel, ontsteken het vuur en gaan aan de slag met de ambities van het team en de ambities van de individuele teamleden. Uiteindelijk zullen ze de kans krijgen om over gloeiende kolen te lopen en hun angsten letterlijk te overwinnen. Een spannende, maar gelijktijdig prachtige en unieke ervaring.

Als je elkaars drijfveren beter wilt leren kennen, als je wilt werken aan de team-ambities en elkaars dromen wilt leren ontdekken. En als je wilt werken aan meer openheid en vertrouwen en met een sterke gezamenlijke focus de toekomst in wilt gaan.

Na afloop van het teamuitje hebben de deelnemers…

  • ontdekt hoe ze door te focussen betere resultaten behalen
  • geleerd hoe ze hun eigen grenzen kunnen verleggen
  • geleerd hoe ze zichzelf kunnen empoweren
  • geleerd hoe ze visualisatietechnieken kunnen gebruiken m.b.t. hun persoonlijk leiderschap
  • een ervaring opgedaan waardoor ze in de toekomst met meer zelfvertrouwen moeilijke situaties tegemoet durven treden

En als team: Hebben de deelnemers gezamenlijk een bijzondere ervaring met elkaar gedeeld wat bijdraagt aan meer verbinding binnen het team en meer wederzijds respect en begrip.

Praktische info

Meer informatie?

Meer weten over dit teamuitje of een offerte aanvragen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zij gingen je voor:

;