Directiecoaching

Directiecoaching tijdens een wandeling

Het leiden van een organisatie of grote afdeling is topsport. Hoe zeer je ook tussen de mensen denkt te staan, uiteindelijk is er toch altijd een verschil. Dat maakt dat je niet altijd alles met iedereen kunt bespreken.

Er wordt ook vaak flink aan je getrokken. Veel managers zijn vanuit de inhoud in een managementfunctie terechtgekomen en laten zich nogal eens verleiden om de inhoud te verkiezen boven het leidinggeven aan een team. We hebben het druk en nemen geen tijd om even afstand te nemen.

Maar het is topsport als je het goed doet en weet dat de meeste topsporters worden gecoacht. Dat is niet voor niets. Ons advies is dan ook; neem zo nu en dan afstand en doe dit even buiten de muren van de boardroom of de vergaderruimte.

Wandelend afstand nemen

Door te wandelen maken de hersenen endorfine, serotonine, oxytocine en dopamine aan. Deze stoffen zorgen direct voor een betere stemming. Het verlaagt het stressniveau en is (later) ook nog eens goed voor de nachtrust.

Geen wonder dat directiecoaching tijdens een wandeling zo effectief is. Letterlijk en figuurlijk afstand nemen van de drukte op het werk. Letterlijk in beweging komen in de natuur dankzij de omgeving en een professionele Coach.

Moeten we nog meer vertellen?

Neem contact op als je hier aan toe bent.

Beginnen met directiecoaching

Meestal starten we mnet een korte (online) kennismaking om te inventariseren waar je zo ongeveer mee aan het werk wilt. Op basis hiervan maak je de keus of je de wandelschoenen uit de kast wil halen en de eerste afspraak wilt plannen. De rest bepaal je helemaal zelf. Hoe vaak, hoe lang, waar etc.

Directiecoaching voor ‘topsporters’

Vanuit onze expertise coachen wij veel leidinggevenden en directieleden. Wij zien directiefuncties en veel managementfuncties als een vorm van topsport en gunnen iedere topsporter een goede coach.

  • om fit te blijven voor de job
  • vooruit te kunnen kijken
  • te relativeren
  • te klankborden
  • en een goede voorbeeldfunctie te kunnen vervullen

Praktische info

Interesse?

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Zij gingen je voor:

;