Gratis training: Feedforward en Groeimindset

  • Algemeen
  • Voor wie
  • Data & Locatie

Waarom werken traditionele feedback-kunstjes vaak niet en wat is het alternatief? Hoe kunnen we er voor zorgen dat we veel meer van elkaar leren en hoe bouwen we aan een positief leerklimaat? Ontdek de geheimen van een Groeimindset en ga aan de slag met Feedforward!

(voor HRM-adviseurs, Leidinggevenden, Teamcoach en andere professionals die bezig zijn met organisatie-ontwikkeling, het bouwen van een leercultuur en/of vergroten van flexibiliteit en leer- en aanpassingsvermogen binnen hun organisatie)

Laat je inspireren tijdens een interactieve bijeenkomst waarin je direct ervaart wat een groeimindset is en hoe leuk én effectief feedforward kan zijn. En natuurlijk, hoe je dit in kunt zetten in jouw organisatie.

Vanuit de zogenaamde positieve psychologie zijn er tal van mogelijkheden om op een andere, meer effectievere wijze om te gaan met veranderingen en te leren van je ervaringen. Deze training is gebaseerd op het gedachtengoed van Carol Dweck (Growth Mindset) enMarschall Goldsmith (Feedforward). We leren je hoe je door middel van verrassend krachtige technieken en een andere manier van kijken enorme verbeterslagen kunt maken binnen jullie team of organisatie.

Deze training is bedoeld voor HRM-adviseurs, leidinggevenden, teamcoaches en andere professionals die voor hun organisatie op zoek zijn naar mogelijkheden om:

  • Het leerklimaat te verbeteren
  • Meer te leren van elkaar en van ieders ervaringen
  • Mensen effectief uit te dagen om zichzelf verder te ontwikkelen
  • De medewerkers flexibeler om te laten gaan met veranderingen

(maximaal 2 personen per organisatie)

De volgende training (Pizzasessie) vindt plaats bij:

Poldergoed B&B | vergaderlocatie

Middelbeekweg 30
3882 Putten
Nederland

Praktische info

Deel deze training:

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook

Schrijf je in!

Deze training vindt een aantal keer per jaar plaats. We vragen een kleine vergoeding voor zaalverhuur- en catering. Schrijf je op tijd in, de training zit snel vol! Op deze training zijn de Algemene voorwaarden van toepassing. 

Werknemers van deze organisaties gingen je voor: