Sneller leren dankzij een groeimindset

Een groeimindset is gebaseerd op Positieve Psychologie

Sterke teams bestaan uit teamleden met een groeimindset. Als je als team verder wilt komen dan zul je dus moeten investeren in de mindset van de teamleden. Daarvoor is deze training bedoeld.

Tijdens deze compacte training leer je in één dag wat de kracht is van de zogenaamde ‘positieve psychologie’. Focus niet op je zwakke punten, maar focus op je sterke punten en kijk of je die nog krachtiger in kunt zetten.

Groeimindset en Fixed Mindset

Je leert:

  • Hoe het er voor staat met je eigen mindset
  • Welke ‘primaire’ neigingen jij hebt als het gaat om het aanleren van nieuw gedrag
  • Wat het effect van een groeimindset is op het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het ontwikkelen van je eigen talent.
  • Hoe je eventuele belemmeringen ‘op kunt ruimen’ zodat je met een andere mindset de toekomst tegemoet kan treden en los kunt laten wat je eigenlijk niet verder helpt.

Groeimindset direct ervaren tijdens de training

Laat je bijpraten en inspireren tijdens deze ervaringsgerichte training

  • met alleen maar theorie die je direct kunt toepassen
  • met vooral heel veel ervaringsgerichte oefeningen om direct te ervaren wat een groeimindset is en wat de effecten zijn van de positieve psychologie

Groeimindset boek

n.b. de aangeboden theorie is (deels) afkomstig uit het compacte boek “Groeimindset, is dat wel iets voor mij?”.

Dit boek is overigens ook te koop in onze webshop.

Dit is een hybride training. Dat betekent dat je jezelf van te voren kunt inlezen en dat je online de zelftest doet om zicht te krijgen op jouw eigen groeimindset.

In de training praten we je bij aan de hand van praktische voorbeelden over de effecten van positieve psychologie.

Vervolgens ga je zelf ervaren hoe open jij staat als het gaat om het aanleren van nieuwe dingen. Wanneer heb je echt een groeimindset en wanneer blokkeer je.

We doen dit niet door veel te praten, maar  vooral door veel te doen. Tijdens oefeningen en games ontdek je hoe je reageert op veranderingen. Je leert jezelf op een speelse manier beter kennen waarna je de handvatten krijgt om jouw groeimindset te versterken.

 

Deze training is bedoeld voor teamleden die geïnteresseerd zijn in hoe ze zichzelf verder kunnen helpen met de eigen ontwikkeling en op die manier mee willen bouwen aan een (nog) sterker team.

Groeimindset voor teams

Deze training is daarnaast ook heel geschikt als teamtraining om als gehele team te werken aan een positief leerklimaat en een collectieve groeimindset.

Praktische info

Interesse?

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Zij gingen je voor:

;